EPI juicht lancering toe van de ANSI / TIA-942-accreditatieregeling

26 augustus 2019

De wereldwijde datacenterindustrie heeft gisteren een geweldige boost gekregen toen de Telecommunications Industry Association (TIA) de aankondiging deed van de ANSI / TIA-942-accreditatieregeling om officiële audits en certificering te bieden aan datacenters die voldoen aan de ANSI / TIA- 942 standaard.

EPI juicht de stap van TIA toe, volgens EPI Group Chairman en CEO, Edward van Leent: “We zijn erg blij met de oprichting van dit officiële certificatieschema. Het zal het landschap van de wereldwijde datacenterindustrie die een grote behoefte heeft aan officiële certificering fundamenteel veranderen. ANSI / TIA-942 is wereldwijd de meest gevolgde standaard voor datacenterontwerp en -constructie vanwege de hoge kwaliteit, volledige dekking en transparantie. Voorheen, zonder een officieel auditsysteem, de benchmarking van datacenterontwerp en -build werd blootgesteld aan misbruik door verschillende partijen, waaronder ongekwalificeerde auditors die een onvoldoende audit en certificering uitvoeren, waardoor de klanten risico lopen “.

Van Leent vervolgt: “Het belangrijkste doel van het officiële TIA-942 certificatieschema is het beschermen van de belangen van de gebruikers, eigenaren en exploitanten van datacenters, en ons, de mensen die 24 uur per dag toegang moeten hebben tot gegevens en applicaties, effectief te beschermen. basis. Het is het enige officiële datacentercertificatieschema met volledige onpartijdige accreditatie en certificering. Het biedt de duidelijkheid die de datacenterindustrie hard nodig heeft.”

EPI is een geregistreerde certificatie-instelling en heeft wereldwijd het grootste aantal ANSI / TIA-942 audit & certificeringen uitgevoerd. EPI staat bekend om zijn kwaliteit en professionaliteit en het team van zeer gerespecteerde, deskundige en gekwalificeerde ANSI / TIA-942-auditors. EPI heeft de ‘in principe goedkeurings’-status ontvangen van TIA op basis van de fase-1 accreditatie-audit met de definitieve accreditatie-audit gepland voor augustus / september, waardoor EPI de eerste wereldwijd erkende certificatie-instelling voor ANSI / TIA-942-gebaseerde audits wordt.

Klik hier <http://bit.ly/2ZFS4rs>  om het TIA-persbericht te lezen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This