EASI behaalt als eerste Belgische provider het VMware Cloud Verified statuut

23 augustus 2019

Het Cloud Verified-kenmerk is een aanwijzing aan klanten dat EASI een dienst aanbiedt die op de complete infrastructuur van de VMware Cloud draait. Door middel van Cloud Verified-partnerdiensten verkrijgen klanten toegang tot het volledige assortiment aan infrastructurele voorzieningen van de VMware Cloud, waaronder integratie en interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

Eerste Belgische dienstverlener

“We zijn erg trots dat we de VMware Cloud Verified-status behaald hebben,” zegt Thomas Van Eeckhout, managing partner bij EASI. “EASI is de eerste Belgische dienstverlener, samen met 65 andere leveranciers wereldwijd, die deze prestigieuze status heeft behaald. Dit is een bevestiging aan onze klanten dat we gebruik maken van de allernieuwste technologie en dat we de kennis in huis hebben om deze te ondersteunen.”

“We hebben gekozen voor de stabiliteit van VMware’s toekomstbestendige technologie voor onze eigen cloud. Op ons eigen Cloud2be platform bieden wij Infrastructure as a Service (IaaS), Disaster Recovery as a Service (DRaaS) en Software as a Service (SaaS) aan. Vandaag de dag kiest 1 op de 3 van onze eigen klanten al voor dit platform en vertrouwen meer dan 5.000 eindgebruikers op de diensten die we hun via dit platform kunnen bieden.”

Cloud Verified diensten

“Dienstverleningspartners die VMware Cloud Verified zijn voorzien klantorganisaties van complete en geavanceerde VMware Cloudtechnologie, samen met interoperabiliteit tussen clouds, om de bedrijven van hun klanten een groter voordeel te kunnen bieden,” zegt Hervé Renault, senior director en hoofd VMware Cloud Providers voor EMEA . “Door VMware Cloud Providers geleverde Cloud Verified-services bieden de efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid die inherent is aan cloud computing. We kijken ernaar uit om EASI te ondersteunen, omdat het organisaties sterk maakt met een eenvoudig en flexibel pad naar de cloud.”

VMware’s wereldwijde netwerk van meer dan 4.000 VMware Cloud Providers maakt goed gebruik van VMware’s consistente Cloudinfrastructuur voor het aanbieden van een breed assortiment aan diensten, het leveren van geografische en sectorspecialisatie, en het helpen van klanten om aan complexe regelgevende vereisten te voldoen. Cloud Providers die onder het VMware Cloud Provider Programma opereren leveren op maat gemaakte cloudoplossingen en -diensten in meer dan 120 landen.

 

Over EASI

Belgische cloud-, security- en softwareleverancier

We zijn een vertrouwde IT-partner en helpen onze klanten om te groeien en hun volledige potentieel te ontplooien. Dit doen we door het op een pragmatische en resultaatgerichte manier verschaffen van beheerapplicaties, professionele cloud- & beveiligingsoplossingen en IT-infrastructuurdiensten. Bij alles wat we doen geloven we in het tot volle wasdom laten komen van het potentieel van elke persoon en organisatie.

Peter Witsenburg

Peter Witsenburg

Information Security Implementation Lead Manager/Auditor & Data Protection Trainer in how to become GDPR compliant

Pin It on Pinterest

Share This