GTT breidt SD-WAN uit met Universal CPE voor meer flexibiliteit en betere prestaties

7 augustus 2019

GTT Communications, een provider van cloud networking voor multinationals, heeft zijn SD-WAN-service uitgebreid naar meerdere netwerkservices via uCPE (universele on-premises clientapparatuur). Hierbij wordt gebruikgemaakt van virtuele netwerken om de flexibiliteit, prestaties en beveiliging te verbeteren en kosten te optimaliseren.

GTT maakt gebruik van een speciaal apparaat waarmee een virtuele netwerkverbinding wordt opgezet naar de vestiging van de klant, die daardoor niet langer meerdere apparaten voor verschillende functies nodig heeft. Dit biedt veel meer flexibiliteit omdat allerlei services, zoals SD-WAN, firewalls en WAN-optimalisatie worden afgehandeld door één uCPE-apparaat.

GTT SD-WAN maakt gebruik van directe verbinding via het uitstekende wereldwijde IP-netwerk van GTT en de connectiviteit met veel toonaangevende cloudproviders via ruim 600 points of presence. Dankzij de goede relatie met duizenden netwerkleveranciers is GTT in staat om over de hele wereld een overvloed aan last-mile verbindingsmogelijkheden te bieden.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This