OutSystems en everis betreden Belgische en Luxemburgse markten

22 juli 2019

IT Service Providereveris en OutSystems, leverancier van een platform voor low-code-applicatieontwikkeling, breiden hun samenwerking uit door deze naar de BeLux te brengen. everis opent een lokaal kantoor in Brussel om de BeLux markt te bedienen.

Vanuit hun kantoor gaat Everis de digitale gebruikerservaring rond producten en diensten voor de verzekeringssector met low-code versterken. Low-code en agile methoden helpen verzekeraars de digitale transformatie te versnellen en de risico’s te verkleinen. Daarnaast groeit de low-code-markt voor apps snel (samengestelde jaarlijkse groei van 44 procent tussen 2017 en 2022) en wordt software een belangrijk concurrentievoordeel in alle sectoren.

Verzekeraars

IT Service Provider everis is sinds 2011 een partner van OutSystems. Het bedrijf voert al OutSystems-projecten uit voor verzekeraars in regio’s zoals het Iberisch schiereiland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. Zij biedt het platform van OutSystems aan om verzekeraars sneller aan de behoeften van hun klanten te laten voldoen. Daarmee wordt de digitale transformatie van deze organisaties vormgegeven. Daarnaast doet everis BeLux een beroep op de ‘Insurance Service Hub’. Dit is het expertisecentrum in Lissabon dat de vereiste OutSystems-vaardigheden biedt en sectorspecifieke kennis en oplossingen bezit.

Jörgen Simon, Regional Director Channel & Alliances Nordics en BeLux bij OutSystems: “OutSystems is verheugd om ook in België en Luxemburg nauw samen te werken met everis. De low-code ontwikkeling in deze landen is enorm en we zijn blij om samen organisaties te begeleiden in hun digitale transformatie.”Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This