Datto benoemt nieuwe EMEA Managing Director

4 juli 2019

Datto kondigt aan dat Mark Simon is aangesteld als nieuwe EMEA Managing Director. In deze functie rol is Simon verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en -uitvoering in de gehele regio, evenals voor de groeiende EMEA-aanwezigheid van Datto. In de afgelopen vijftien maanden is Datto in EMEA met meer dan 1.600 MSP’s en ITSP-partners gegroeid. Mark Simon heeft meer dan twintig jaar ervaring en werkte meest recent
voor Toluna, een technologieleverancier voor digitale consumenteninzichten. Hier bekleedde hij gedurende zijn 14-jarige aanstelling verschillende leidinggevende functies, waaronder Managing Director Noord-Amerika en Managing Director Verenigd Koninkrijk. Voorafgaand aan zijn baan bij Toluna vervulde Simon functies bij Greenfield Online en List Experts. Simon studeerde af aan de University of Southampton met een diploma in Bedrijfseconomie.

“Onze fusie met Autotask is inmiddels achttien maanden geleden en ons ecosysteem groeit nog steeds”, zegt Tim Weller, CEO van Datto. “Sinds het begin van 2019 meldden zich 1.500 nieuwe partners aan en we blijven ons inzetten om hen te helpen hun omzet op jaarbasis te laten groeien. Met Mark als toevoeging aan het managementteam verwachten we dat dit team helpt de visie van Datto vorm te geven en te voldoen aan de verwachtingen in de markt.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This