Datto breidt management uit

26 juni 2019

Datto breidt het managementteam uit met drie nieuwe executives.  Datto verwelkomt Sanjay Singh als Chief Sales Officer. Singh brengt ruim twintig jaar managementervaring mee en zal zich richten op de wereldwijde go-to-market-strategie en -uitvoering van alle Datto-oplossingen.

Daarnaast is Mark Simon aangesteld als Managing Director EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de groeiende EMEA-aanwezigheid van Datto. Simon bekleedde eerder diverse functies bij Toluna, waaronder die van Managing Director Noord-Amerika en Global Head of Products.

Implementatieteams

Singh en Simon sluiten zich aan bij Chris McCloskey, die eind 2018 al werd aangesteld als Customer Experience Officer van Datto. McCloskey richt zich op wereldwijd klantensucces, technische ondersteuning en klantervaring, en leidt implementatieteams.  

“We zien veelbelovende groei voor onze partners en we verwachten dat onze nieuwe executives helpen de visie van Datto vorm te geven en te voldoen aan de verwachtingen van de markt”, zegt Tim Weller, CEO van Datto. “Meer dan achttien maanden na onze fusie met Autotask groeit ons ecosysteem nog steeds. Sinds het begin van 2019 meldden 1.500 nieuwe partners zich aan en we blijven hen helpen hun omzet op jaarbasis te laten groeien.”

Productupdates 

Naast een uitbreiding van het managementteam kondigt Datto ook meer dan twintig nieuwe producten en technologie-updates aan. Het bedrijf maakte de updates bekend tijdens DattoCon19, de zevende editie van het grootste MSP-evenement ter wereld.

Alle updates zijn gericht op snellere prestaties en meer gebruiksgemak voor MSP’s. De updates omvatten onder meer ‘Cloud Continuity for PCs’, waardoor MSP’s nog slechts één leverancier nodig hebben om alle bedrijfskritische gegevens op lokale pc’s te beschermen. SIRIS 4 is als BCDR-oplossing (business continuity & disaster recovery) geoptimaliseerd voor MSP-efficiëntie met betere back-upmogelijkheden, hogere virtualisatieprestaties en een langere levensduur.

Network Manager

Het vernieuwde cloudmanagemenplatform Network Manager biedt een efficiënte lay-out en een auditlogboek om acties, evenementen en alerts vast te leggen. Een andere update is de Autotask PSA-gebruikerservaring. Alle nieuwe accountdashboards geven een realtime samenvatting van accounts binnen het Autotask-CRM. Hierdoor hebben gebruikers direct inzicht in hun account en eventueel te ondernemen acties. Dankzij deze updates kunnen MSP’s kritieke IT-problemen van hun klanten aanpakken en kansen creëren om hun managed services te laten groeien.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This