App4mation opent nieuwe vestiging in India

21 juni 2019

App4mation, een zusterbedrijf van Triple Gold ServiceNow partner Plat4mation, opent een vestiging in Bangalore, India. De vestiging zal de naam 4Mation Technologies India gaan dragen, richt zich volledig op de ontwikkeling en onderhoud van apps en start met twee Scrum teams.

Het in het Nederlandse Utrecht gevestigde Plat4mation is in iets meer dan 5 jaar gegroeid tot een bedrijf met inmiddels meer dan 160 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en de V.S. Vorig jaar werd App4mation gelanceerd als zusterbedrijf met specifieke focus op custom apps voor industriële en kantooromgevingen. En nu breidt App4mation uit naar India om in de snelgroeiende vraag naar apps en app onderhoud te kunnen voldoen. Met deze extra slagkracht kunnen er sneller nieuwe apps worden ontwikkeld en nieuwe functionaliteit aan bestaande apps worden toegevoegd.

App4mation bouwt custom apps op het ServiceNow-platform, afgestemd op specifieke bedrijfsbehoeften. De vestiging in Bangalore wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van deze apps. Naast specifieke front-end en back-end expertise, gaat deze vestiging er ook voor zorgen dat apps goed blijven functioneren na nieuwe ServiceNow-releases.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This