Antwerpse Brightfox dankzij fusie grote Salesforce-partner in Benelux

21 juni 2019

De Antwerpse IT-bedrijven GEN-C en 7dots hebben een fusie aangekondigd. Ze gaan verder onder de naam Brightfox, dat met ruim 100 specialisten een van de belangrijkste Salesforce-partners in de Benelux wordt.

De schaalvergroting moet het fusiebedrijf helpen om nog grotere projecten binnen te halen, met name in het zogenaamde ‘enterprise’-marktsegment van Salesforce.

Van links naar rechts: Jo Putzeys, Saskia Blommaers en Tommy de Haan

“Daartoe hebben we als Salesforce Platinum Consulting Partner al alle vereiste certificaties. Door onze schaalgrootte op te trekken, willen we onze sterke groei aanhouden. Het is onze ambitie om het toonaangevende Salesforce Competence Center in de Benelux te worden”, zegt Tommy de Haan, die verantwoordelijk is voor het operationele beheer bij Brightfox. Complementaire dienstverlening De dienstverlening, competenties en kennis van GEN-C en 7dots zijn erg complementair. Het verklaart de keuze om de handen in elkaar te slaan en samen verder te gaan als één organisatie. Samen integreert en onderhoudt Brightfox voor ruim honderd Europese klanten de Salesforce-toepassingen voor sales en service, field service, communities en marketing automation. Voor strategie en implementatie van Salesforce Marketing en ook Pardot Marketing Automation werkt Brightfox nauw samen met zijn partner Harvest Digital. Om de groeiambities kracht bij te zetten, zal Brightfox ook het aantal certificaties in de nieuwe kennisgebieden van Salesforce verder optrekken, zoals business intelligence, e-commerce en integratie. Internationale ambities Naast zijn hoofdkantoor in Kontich en bijkantoor in Herentals heeft Brightfox ook vestigingen in Amsterdam en Breda. Brightfox Nederland telt een 45-tal medewerkers. In een later stadium van het driejarenplan staat verdere internationalisering op de agenda. GEN-C werd opgericht in 2009, Saskia Blommaers richtte 7dots op in 2015. De fusiebedrijven werken onder meer voor VDAB, Besix, ERA Belgie, Abena, James Hardie, Lampenlicht.nl en Abena. Brightfox werkt ook nauw samen met Salesforce.org, de tak voor non-profitorganisaties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This