Zerto lanceert nieuw licentiemodel

17 juni 2019

Zerto maakt een aantal vernieuwingen in het Zerto IT Resilience Platform bekend. Daarnaast kondigt het bedrijf een nieuw licentiemodel aan op basis van een abonnementsvorm.Organisaties kunnen Zerto nu afnemen op basis van een permanente licentie of een termijngebaseerde licentie. 

Goedkeuringstraject

Voor sommige organisaties gaan OPEX-investeringen gepaard met een eenvoudiger goedkeuringstraject. Dat komt omdat die investeringen ten doel hebben om voor on demand-schaalbaarheid en flexibeler vraagprognoses te zorgen. Zerto biedt nu beide opties voor de afname van zijn oplossing aan. Organisaties kunnen daarmee beslissingen rond IT-investeringen nemen op basis van de functionaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in plaats van louter het kostenaspect.

Zerto maakte daarnaast de voltooiing bekend van de eerste certificering van zijn vSphere Installation Bundle (VIB) voor het vSphere APIs for I/O Filtering (VAIO)-framework van VMware. De gecertificeerde VIB van Zerto is inzetbaar in combinatie met de volgende grote release van Zerto, die naar verwachting in het tweede halfjaar van 2019 verkrijgbaar zal zijn. De integratie van Zerto met VAIO maakt het mogelijk om ondersteuning voor VMware Secure Boot op te nemen in toekomstige releases van het IT Resilience Platform van Zerto.

Tweede helft

Ook wordt Zerto 7.5 in de tweede helft van 2019 uitgebracht, dat een aantal belangrijke nieuwe functies en mogelijkheden bevat. Het gaat onder meer om een hechtere integratie met repository’s voor gegevensopslag op de lange termijn zoals de HPE StoreOnce Catalyst API, native integratie met Azure scale sets en verbeteringen van Zerto Analytics die bijdragen aan effectiever beheer van data en applicaties die met Zerto worden beschermd. Verder zal zPlanner voorspellende mogelijkheden bieden voor het bepalen van de juiste omvang en capaciteit voor omgevingen in Azure, AWS of op locatie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This