Dell Boomi breidt zijn iPaaS-portfolio uit

21 november 2018

Dell Boomi maakte tijdens de conferentie Boomi World 18 bekend wat de nieuwste functies zijn binnen zijn iPaaS-oplossing (Integration Platform as a Service) voor bedrijven. 

Met zijn nieuwe producten (Boomi Connect Now, Boomi Data Services for Pivotal, Boomi API Gateway and Developer Portal, Bot SDK en nieuwe Professional Services) biedt Boomi organisaties een grote hoeveelheid nieuwe mogelijkheden en functies voor een hogere productiviteit en uitgebreid beheer van hun IT. Boomi maakt integratie beschikbaar voor alle gebruikers, van ontwikkelaars tot analisten en integratie-experts, ongeacht het niveau van hun technische kennis of functie binnen de organisatie.

“De missie van Sky is klanten te verbinden met wat ze willen. Dell Boomi’s capaciteit voor het verbinden van data, processen en mensen heeft een zeer positieve impact op de gebruikerservaring van onze 12 miljoen klanten”, zegt Olive Perrins, Service Strategy Manager bij Sky. “Onze mensen zijn cruciaal voor ons succes. Doordat we ons veelzijdige talent kunnen verbinden met kritieke applicaties en data is dat succes ook gegarandeerd voor de toekomst.”

De nieuwe mogelijkheden van Dell Boomi voor bedrijven zijn:

  • Boomi Connect Now: Hiermee kunnen partners en geselecteerde klanten centrale selfservices bieden voor gebruikers zonder ervaring met integratie. Connect Now zorgt voor een hogere productiviteit van zakelijke gebruikers, klanten en leveranciers door begeleiding te bieden voor snelle en probleemloze integraties, met behoud van volledige controle door de IT-afdeling.
  • Boomi API Gateway and Developer Portal: Boomi wil het begrip integratie een nieuwe betekenis geven en het niet alleen om data en applicaties, maar ook om mensen laten gaan. Dat maakt het belang van veilige en schaalbare interacties met externe partijen extra belangrijk. Door gebruik te maken van een gateway kunnen onze klanten vol vertrouwen veilige en schaalbare services bieden. Bovendien kunnen ze met de Developer Portal hun vindbaarheid verbeteren en op grote schaal functionaliteit bieden voor de gebruikers van hun API’s.
  • Data Services for Pivotal: Boomi en Pivotal bieden klanten nu nog snellere implementatie van de Boomi iPaaS en diverse implementatieopties voor Pivotal Kubernetes- en Pivotal Application Services-omgevingen (PKS/PAS), die beschikbaar zijn via Pivotal Cloud Foundry. Hiermee kunnen ze snel inspringen op veranderende behoeften van hun klanten en een moderne IT-infrastructuur leveren waarmee organisaties flexibel en volledig in de cloud kunnen werken. Dankzij verregaande integratie past de functionaliteit van Boomi volledig binnen het Continuous Integration and Continuous Delivery-framework van Pivotal.
  • Boomi Enterprise Innovation Services: Met de nieuwste professionele services van Boomi kunnen zakelijke klanten met experts van Boomi samenwerken aan innovatie en grootschalige verbeteringen. Daarbij kunnen ze optimaal profiteren van Boomi’s toonaangevende integratiecloud voor het bouwen van een volledig verbonden bedrijf. Dell Boomi Enterprise Innovation Services zijn als abonnement verkrijgbaar en omvatten een pakket aan integratieservices, ondersteuning en hulpbronnen. De flexibele services kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van klanten.
  • Architectural Services: Door samen te werken met de experts van Boomi, die ongeëvenaarde architectuurexpertise bieden, kunnen klanten optimaal gebruikmaken van de allernieuwste IT-architecturen.
  • Blockchain: Voor de toekomstige ontwikkeling van bedrijven is het noodzakelijk dat er integratiemogelijkheden zijn voor blockchain smart contracts. Het samengevoegde platform van Boomi biedt ondersteuning voor de toonaangevende blockchain-platformen Ethereum en Hyperledger Fabric, zodat klanten snel en eenvoudig smart contracts kunnen opnemen in hun bedrijfsprocessen.
  • Bot SDK: Deze accelerator toolkit bevat alles dat een Boomi-ontwikkelaar nodig heeft om een bot te bouwen. Dankzij bots die volledig integreren in een bestaande infrastructuur, en die zijn geoptimaliseerd voor het razendsnel genereren van leads en ROI, kunnen klanten eenvoudig een snellere time-to-market realiseren.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This