McAfee versterkt Security Innovation Alliance met nieuwe samenwerkingen

16 oktober 2018

McAfee breidt de McAfee Security Innovation Alliance (SIA) uit met 17 nieuwe partners en 16 nieuwe gecertificeerde integraties. McAfee SIA versnelt de ontwikkeling van open en interoperabele beveiligingsproducten, versimpelt de integratie met complexe gebruikersomgevingen en biedt zo een echt geïntegreerd, verbonden security ecosysteem om de waarde van bestaande investeringen in security te maximaliseren.

Uit het laatste McAfee Labs Threats Report blijkt dat er in het afgelopen jaar meer dan 240 openbaar gemaakte beveiligingsincidenten hebben plaatsgevonden. Cyberdreigingen blijven dus toenemen, in zowel omvang als in complexiteit. Bovendien is de totale hoeveelheid ransomware met 57% toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor en ook malware is toegenomen, met 34%. Dit toont aan dat het steeds belangrijker wordt dat cybersecuritypartijen met elkaar samenwerken om de uitdagingen van het veranderende cyberlandschap aan te pakken.

“Het wordt voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om het hoofd te bieden aan de nieuwste risico’s en cyberdreigingen”, zegt D.J. Long, vice president strategic business development bij McAfee. “McAfee begrijpt dat niet één cybersecuritybedrijf alle dreigingen kan voorkomen. Met het McAfee SIA-programma kunnen bedrijven gebruikmaken van gecertificeerde geïntegreerde oplossingen van marktleiders. Zo helpen we ze data te beschermen en risico’s te minimaliseren met een kleinere investering.”

De volgende nieuwe partners hebben zich aangesloten bij de McAfee Security Innovation Alliance: Atos, Aujas, Corsa Technology, CyberX, Cyber Observer, DB Cybertech, Fidelis Cybersecurity, Idaptive, Indegy, IntSights Cyber Intelligence, Ipswitch, Ping Identity, Seclore, Silver Peak, SpyCloudTwo Six Labs en WireX.

De volgende partners hebben een nieuwe gecertificeerde integratie behaald: Agat Software, D3 Security, Deep Secure, Dropbox, Ericom Software, Extreme Networks, HP Inc, IBM Security (Resilient), Intel Authenticate, Menlo Security, Minerva Labs, MobileIron, ObserveIT, Resolve Systems, SAS en Syncurity

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This