Commvault benoemt Nasreen Husain tot Partner Business Manager BELUX

4 oktober 2018

De leverancier van oplossingen voor back-up en herstel, archivering en cloud computing Commvault heeft  Nasreen Husain aangesteld als Partner Business Manager BELUX bij Commvault.

Husain versterkt het Belgische team kort nadat Commvault haar channelfocus aanzienlijk heeft aangescherpt en het productportfolio structureel heeft vereenvoudigd.

Commvault wil uitgroeien tot de voorkeurspartner op het gebied van back-up & recovery en databeheer. Het bedrijf kondigde begin augustus een aanzienlijke uitbreiding aan van de middelen en het channel team dat ter beschikking staat. Zo werd eerder Scott Strubel benoemd tot Worldwide Head of Channels, komen er additionele Partner Development Funds beschikbaar en is er sterk ingezet op de Partner Portal.

Daarnaast is het productaanbod van Commvault, dat uitgebreide mogelijkheden voor back-up & recovery en databeheer combineert met een opslaginfrastructuur, service orchestration en data governance,  vereenvoudigd. Het nieuwe productaanbod van Commvault is terugbracht van meer dan twintig producten tot vier krachtige oplossingen.

Met de komst van Nasreen Husain krijgt de nieuwe Commvault-strategie nu ook in België en Luxemburg een gezicht. Husain heeft ruim 13 jaar ervaring in de IT-industrie en vervulde functies bij onder andere Azlan (nu Tech Data) en Comparex. Meest recent werkte ze bij Veeam als Marketing Manager BELUX. Husain heeft uitgebreide kennis van back-up en disaster recovery, alsook van het kanaal.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This