Devoteam neemt Paradigmo over

24 september 2018

Informaticadienstverlener Devoteam heeft zijn sectorgenoot Paradigmo overgenomen om zijn cybersecurity-aanbod te versterken. Devoteam Paradigmo is vanaf nu een afdeling van Devoteam die zich toelegt op de kernexpertise van Paradigmo: identiteits- en toegangsbeheer.

Aan het hoofd van de nieuwe afdeling staat Olivier Naveau, oprichter en CEO van Paradigmo. Ook de elf medewerkers van dat bedrijf gaan naar die afdeling.

Paradigmo is opgericht in 2004 en boekte vorig jaar een omzet van 2,2 miljoen euro. De firma is onder meer actief voor de overheid, financiële instellingen, in de gezondheidszorg en voor de automobielbranche. Tot de klanten van Paradigmo behoren de Federale Overheidsdiensten Beleid en Ondersteuning, Financiën, Justitie en Mobiliteit, de Service Public de Wallonie (SPW), Belfius, Ethias, Euroclear, Generali, KBC, NGA Human Resources en in het buitenland: Staples, ScanPlus en CloudPay. Paradigmo gebruikt voor zijn klanten software van Brainwave en ForgeRock, en ontwikkelde zelf RockKit.

Groei in IAM

“Devoteam Paradigmo zal ook voor heel onze groep werken”, zegt Geert Stragier, Regional Director Belgium & Luxembourg bij Devoteam. “We zijn actief in zeventien landen en begeleiden er grote organisaties bij hun digitale transformatie. Cybersecurity wint aan belang, onder meer door de GDPR en het Internet of Things. Security past in onze groeistrategie ‘Scale 2020’ en Devoteam Paradigmo zal voor bijkomende groei zorgen. Marktonderzoeker Gartner voorspelt voor dit jaar een groei van 10 procent in Identity & Access Management.”

Identity & Access Management zorgt er onder meer voor dat de juiste personen op het juiste moment en voor de juiste redenen toegang krijgen tot de informatie en applicaties die ze nodig hebben en mogen hebben.

“Security is essentieel in de digitale transformatie van overheden en bedrijven”, zegt Olivier Naveau. “De overname en de nieuwe afdeling zijn een goede zaak voor Devoteam, Paradigmo en vooral voor ons beider klanten.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This