Unitrends MSP verenigt back-up-management met nieuwe Autotask-integratie

26 juni 2018

Unitrends MSP, een bedrijf dat back-up, ransomwaredetectie en cloud-based business continuity voor de MSP-markt vanuit enn platform aanbiedt, kondigt een nieuwe integratie met Datto’s Autotask PSA aan.

De integratie is via de open API’s van Autotask en in samenwerking met het Autotask-integratieteam gebouwd. Het biedt Autotask PSA-gebruikers de mogelijkheid om hun Unitrends MSP-appliances te bedienen vanaf één dashboard. Gebruikers kunnen nu vanuit hun Autotask PSA-console backup-alerts bekijken en beheren, en automatisch backup-gerelateerde tickets maken. Daarnaast kunnen ze vanuit dezelfde console alle klantaccounts in één keer synchroniseren van Autotask PSA naar nieuwe Unitrends MSP appliances.

Belangrijkste dienst

“Back-up is misschien wel de belangrijkste dienst die we onze klanten bieden”, zegt Dan Robinson, CEO en oprichter van Robinson Tech. “De mogelijkheid om moeiteloos een nieuwe Unitrends MSP-appliance te installeren en vervolgens makkelijk backup-alerts te bekijken en te beheren binnen het Autotask-dashboard, is geweldig voor onze productiviteit en schaalbaarheid. Met deze integratie kunnen we nóg sneller reageren op een alert of uitval, uren bijhouden en alle aspecten van de workflow managen vanuit één dashboard. Die extra efficiëntie is onbetaalbaar.

“We zijn nog altijd vastberaden om de MSP-markt optimaal te ondersteunen”, zegt Mike Sanders, CEO van Unitrends MSP. “Met het oog op de recente fusie met Kaseya wilde het Unitrends MSP-team zijn toewijding aan de MSP-community nogmaals benadrukken. Daarom hebben we deze integratie met Autotask ontwikkeld. We blijven ons product continu verbeteren met nieuwe integraties om aan de business continuity- en disaster recovery-eisen van MSP’s te voldoen.”

Verdere Unitrends MSP-integraties zijn, onder andere, VSA by Kaseya en Connectwise Manage. De integratie van Unitrends MSP en Autotask is gratis en per direct beschikbaar.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This