HPE lanceert nieuwe Nimble Storage-platform voor NVMe/SCM

16 mei 2018

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt de nieuwe generatie van het HPE Nimble Storage-platform aan. Daarbij geeft het technologieconcern de garantie dat het platform de hoogste storage-efficiëntie van alle All-Flash arrays biedt. Het nieuwe storageplatform is ontworpen om gebruik te maken van Storage Class Memory (SCM) en NVMe, waarmee de investering van klanten op lange termijn wordt beschermd. De nieuwe HPE Nimble Storage All-Flash arrays bieden klanten een financieel voordeel door een verdriedubbeling van de prijs-prestatieverhouding.

Hewlett Packard Enterprise“Onze klanten geven aan dat efficiëntie van storagecapaciteit belangrijk is. Daarom zijn wij er trots op de eerste aanbieder te zijn die hier garanties in biedt”, aldus Milan Shetti, general manager van HPE Storage. “Deze garantie benadrukt het onderscheidend vermogen van het storageaanbod van HPE, waarbij ook HPE InfoSight inbegrepen is. HPE InfoSight is een voorspellend analyticsplatform, dat infrastructuurproblemen voorkomt voordat zij opspelen. Het platform is beschikbaar voor klanten van HPE Nimble en 3PAR storage.”

HPE Store More-garantie

Wanneer klanten all-flash storage overwegen, is capaciteitsefficiëntie van groot belang vanwege lagere total cost of ownership en betere betaalbaarheid. De HPE Store More Guarantee verzekert dat klanten meer data kunnen opslaan per terabyte dan all-flash arrays van andere aanbieders. Als HPE de storage-efficiëntie van een all-flash concurrent niet evenaart, levert het bedrijf het verschil aan storage gratis.

“De nieuwe HPE Store More Guarantee maakt het voor ons mogelijk om onze investering toekomstbestendig en tijdloos te maken”, aldus John Quinn, Principal VCP bij Merrimac Solutions. “We hoeven ons geen zorgen te maken over datareductieratio’s in een evaluatie van de All-Flash array. Het is voor ons een eenvoudige keuze om te standaardiseren op HPE Nimble Storage dankzij de diversiteit in het HPE-aanbod, zoals all-inclusive software, gratis controller upgradeoptie en gegarandeerde six-nines beschikbaarheid.”

Klaar voor NVMe en Storage Class Memory (SCM) arrays

De prestatiebehoeften van applicaties voor realtime analytics blijven toenemen, alsook de behoefte aan low-latency storage. De nieuwe HPE Nimble Storage arrays ondersteunen NVMe en SCM en voorzien in de behoefte van webanalytics, business intelligence, realtime trading en andere applicaties die directe resultaten vereisen. De nieuwe HPE Nimble Storage arrays zijn toekomstbestendig gemaakt; klanten kunnen zonder forklift upgrades voordeel halen uit deze opkomende technologieën.

HPE heeft SCM toegevoegd aan de HPE 3PAR StoreServ-architectuur. Hierdoor hebben klanten van zowel het HPE 3PAR-portfolio als klanten van het HPE Nimble Storage-portfolio toegang tot architecturen die gebouwd zijn voor de toekomst en blijven hun investeringen beschermd. SCM levert tot 10 keer lagere latency in vergelijking tot NAND-flashtechnologie.

De nieuwe generatie HPE Nimble Storage-platforms

De nieuwe HPE Nimble Storage All-Flash arrays leveren dezelfde 99,9999% gegarandeerde beschikbaarheid als eerdere versies en zijn uitgerust met InfoSight predictive analytics. De all-flash array levert aanzienlijk meer waarde met een prijs-prestatieverbetering van 220%.

De nieuwe HPE Nimble Storage Adaptive Flash arrays zijn volledig adaptief, waarbij hybride en secondaire flashtechnologie met elkaar worden verenigd in een enkele array. De arrays ondersteunen inline variable deduplication, waardoor ze de meest efficiënte arrays op de markt zijn. De Adaptive Flash array is een Hybrid Flash array voor gemixte, primaire workloads, waarvoor kostenefficiënte flashprestaties belangrijk zijn. Het werkt als Secondary Flash array voor back-up en disaster recovery. Daarnaast kunnen klanten belangrijke workloads verwerken zoals kwaliteitsverzekering, test-dev en reporting. De arrays leveren all-flash als performance met een verbeterde prijs-prestatieverhouding tot 150% in vergelijking met voorgaande arrays.

Pin It on Pinterest

Share This