MobileIron en Lenovo gaan samenwerken

16 april 2018

MobileIron en Lenovo breiden hun partnership uit om bedrijven in staat te stellen om hun medewerkers optimaal te faciliteren om hun werk te doen, waar en wanneer zij dat willen, via het netwerk dat zij op dat moment beschikbaar hebben. Om dit op een veilige manier te bewerkstelligen worden de devices van Lenovo gecombineerd met het Unified Endpoint Management (UEM)-platform van MobileIron.

MobileIron beveiligt de toegang tot zakelijke clouddiensten vanaf Lenovo devices en maakt daarbij onderscheid tussen werk- en privé-data. Het gecombineerde aanbod stelt bedrijven in de gelegenheid om eenvoudig en efficiënt hun Lenovo devices aan te schaffen, beveiligen en beheren alsmede om zakelijke clouddiensten en applicaties uit te rollen en beveiligen.

Sinds het aankondigen van de samenwerking in februari 2017 biedt Lenovo haar klanten diensten van MobileIron. Er is nu besloten om gezamenlijk de markt te betreden om het eenvoudiger te maken voor bedrijven om over te stappen van legacy-technologieën naar moderne, veilige devices en beheeroplossingen.

Robbert Hoeffnagel

Editor and consultant @ Belgium Cloud, SDIA/Green IT Amsterdam and Mepax

Pin It on Pinterest

Share This