Juniper Networks vereenvoudigt de response op cyberbedreigingen met verbeteringen aan het geïntegreerde security-platform

3 april 2018

Juniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert verbeteringen van zijn geïntegreerde security-platform. Deze stellen klanten in staat om efficiënt en met vertrouwen te werken op diverse locaties en gebruik te maken van verschillende clouds.

Onderbezette en overwerkte security-teams moeten enorme hoeveelheden data doorworstelen. Dit is een overweldigende opgave, onder andere vanwege de tijd die nodig is om bedreigingsgegevens uit diverse bronnen handmatig te analyseren en met elkaar in verband te brengen. Organisaties hebben daarom behoefte aan security-oplossingen die interoperabel zijn met bestaande beveiligingsapparatuur en bedreigingsinformatie op praktische wijze visualiseren, ingedeeld op prioriteit.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen introduceert Juniper Networks vandaag verbeteringen van zijn geïntegreerde security-platform, dat openstaat voor integratie en door automatisering wordt ondersteund. Deze verbeteringen vereenvoudigen het beheer door sneller bedreigingen te detecteren en tegenmaatregelen te treffen. Dit draagt bij aan verbeterde productiviteit en krachtigere beveiliging van bedrijfsnetwerken, private datacenters en workloads in clouds als AWS, Azure en Google Cloud.

Met de voortdurende verbetering van zijn geïntegreerde security-platform, dat wordt ondersteund door Software-Defined Secure Networks (SDSN’s), helpt Juniper Networks organisaties om zich te beschermen tegen dynamische bedreigingen met een oplossing die zich snel kan aanpassen aan de laatste tactieken van cybercriminaliteiten. Securityteams kunnen cyberaanvallen op die manier in een vroegtijdig stadium afslaan.

Belangrijkste nieuwsitems:

  • Geconsolideerde timeline van bedreigingen met geïntegreerde inline blokkering: Om securityteams een vereenvoudigd en uitgebreid overzicht te bieden van bedreigingen en hen in staat te stellen om tegenmaatregelen te treffen met één muisklik zijn Juniper Networks SRX-series Next-Generation Firewalls rechtstreeks geïntegreerd met de Advanced Threat Prevention (ATP)-appliance. Dit maakt het mogelijk om bedreigingsgegevens van Juniper uit verschillende externe bronnen te verzamelen en met elkaar in verband te brengen binnen een geconsolideerde timeline van alle bedreigingen binnen het netwerk. Securityteams kunnen zo snelle en proactieve bescherming bieden tegen bekende en onbekende bedreigingen, waarschuwingen op prioriteit indelen en bedreigingen met een simpele muisklik een halt toeroepen.
  • Adaptieve detectie en geautomatiseerde toepassing van security-regels: In navolging van de belofte van Juniper om het volledige netwerk in te zetten voor de toepassing van securityregels brengt de ATP Appliance van Juniper ingebouwde analyses van bedreigingsgedrag en tegenmaatregelen met een simpele muisklik naar Junos Space Security Director Policy Enforcer. Dit resulteert in een integraal overzicht van het bedreigingsgedrag binnen de security fabric met de mogelijkheid van directe incidentrespons. Deze integratie maakt het mogelijk om malware die van gedaante verandert te detecteren door de geautomatiseerde toepassing van security-regels. Dit draagt bij aan aanzienlijk krachtiger beveiliging van netwerken en cloud-omgevingen.
  • Uitgebreidere bescherming van workloads: Junos Space Security Director Policy Enforcer is nu geïntegreerd met Amazon Web Services (AWS)Juniper breidt de bescherming van workloads uit met consistente beveiliging voor multi-cloudomgevingen, met inbegrip van Virtual Private Clouds (VPC’s) in AWS.
  • Bredere wereldwijde datacenterondersteuning voor Juniper Sky ATP: In het kader van zijn streven om wereldwijde beveiliging te bieden ondersteunt Juniper Networks Juniper Sky ATP nu met datacenters in de regio Asia Pacific en Canada in aanvulling op de bestaande datacenters in Europa en de Verenigde Staten. Bedrijven met vestigingen in deze regio’s profiteren daarmee van minder latency en kunnen effectiever voldoen aan de regionale richtlijnen voor gegevensbescherming.
  • Overdracht van kennis over het bedreigingslandschap door experts: Juniper geeft blijk van zijn toewijding aan een open en geïntegreerde aanpak van cybersecurity door toe te treden tot de Cyber Threat Alliance (CTA). Deze organisatie stelt zich ten doel om de beveiliging van wereldwijde digitale ecosystemen te verbeteren door het delen van bedreigingsinformatie. Op de website van Juniper Threat Labs is informatie te vinden over het laatste onderzoek, informatie over actuele bedreigingen en security-activiteiten van Juniper Networks.
  • Een vereenvoudigd inkoopproces: Om klanten tijd en geld te besparen biedt Juniper Networks nu Enterprise Agreements (EA’s) voor zijn security-oplossingen aan. Het gebruik van één inkoopovereenkomst vereenvoudigt het inkoopproces en licentiebeheer. Kwantumkortingen en overeenkomsten voor de lange termijn dragen bij aan gunstige prijzen. Technische ondersteuning is in de prijs inbegrepen om klanten gemoedsrust te bieden.

Pin It on Pinterest

Share This