Synology introduceert nieuwe Rackstations

30 maart 2018

Synology introduceert RackStation RS2418+/RS2418RP+, een 2U rackmount NAS met 12 sleuven die eenvoudig op te schalen is in opslagcapaciteit, en een aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO) biedt voor het midden- en kleinbedrijf.

RS2418+/RS2418RP+ biedt ondersteuning aan 144TB ruwe capaciteit in een enkel 2U chassis. De opslagcapaciteit kan on-the-fly uitgebreid worden tot 288TB door aansluiting op een RX1217/RX1217RP.

“RS2418+/RS2418RP+ is ontworpen om veelvoorkomende IT-uitdagingen voor het midden- en kleinbedrijf op te lossen: budgetten zijn krap, datavolumes nemen snel toe en het aantal IT-medewerkers is beperkt,” zegt Jason Fan, Product Manager bij Synology. “RS2418+/RS2418RP+ biedt schaalbare opslagcapaciteit voor een aantrekkelijke prijs. De rackmount NAS is dankzij de beschikbare softwareapplicaties ideaal om te gebruiken als bestandsserver, centrale back-up of hub-and-spoke back-upoplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen.”

De RS2418+/RS2318RP+ wordt gevoed door een Intel Atom C3538 quad-core CPU en 4GB DDR4 non-ECC UDIMM RAM, uit te breiden tot 64GB met vier 16GB ECC UDIMM’s. De vier plug-and-play Gigabit Ethernet LAN-poorten zijn standaard en kunnen voor een betere performance worden uitgebreid met 10GbE NIC door de PCIe 3.0-slots. Hiermee kan een doorvoer van meer dan 1.400 MBps worden bereikt en 38.900 iSCI random IOPS.

De PCIe-slots kunnen ook gebruikt worden voor de M.2 SSD adapterkaart, wat de performance aanzienlijk verbetert dankzij de SSD cache. Dit is ideaal voor toepassingen zoals database-opslag, een bestandsserver die door verschillende gebruikers wordt gebruikt of het bewerken van video’s.

RS2418+/RS2418RP+ wordt ondersteund door DiskStation Manager, het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS devices van Synology. Hierin zijn diverse applicaties beschikbaar die de arbeidsproductiviteit verhogen. Synology heeft meerdere onderscheidingen van de media ontvangen.

Voor meer informatie over RS2418+/RS2418RP+, ga naar: https://www.synology.com/products/RS2418+.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This