Destiny lanceert SmartMobile

26 maart 2018

Destiny, leverancier van cloudcommunicatie-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen, lanceert SmartMobile. Deze oplossing stelt bedrijven in staat de functionaliteiten die zij met de vaste infrastructuur op kantoor hebben uit naar mobiele applicaties. Zo zijn medewerkers ook buiten kantoor makkelijk te bereiken en kunnen ze zelf hun beschikbaarheid bepalen. Zij dragen met SmartMobile een volledige telefooncentrale op zak, stelt Destiny.

Met SmartMobile zijn werknemers overal professioneel bereikbaar via slechts één telefoonnummer. Volgens Daan De Wever, CEO en image003.jpgoprichter van Destiny, is dit een logische stap: “Voor privégebruik is iedereen al bijna 100 procent mobiel. We gebruiken onze smartphone voor tal van toepassingen, overal en op elk moment. Maar in de bedrijfswereld is dat nog niet het geval.”

Vast en mobiel integreren

Vast en mobiel worden metSmartMobile volledig geïntegreerd, zodat geen enkele communicatie verloren gaat. Werknemers zijn altijd en overal bereikbaar, maar kunnen zelf bepalen welke communicatie ze beantwoorden of raadplegen. De scheiding tussen privé en werk is niet meer zo duidelijk als vroeger, wat onder andere blijkt uit de populariteit van thuiswerken. Destiny stelt dat de communicatie-infrastructuur van bedrijven deze evolutie dan ook moet volgen en verwacht dat de wereld in de toekomst 100% mobiel zal zijn.

Met SmartMobile loopt Destiny hierop vooruit. Het startschot van het nieuwe aanbod vond plaats op het Destiny-partnerevent, waar het mobiel concept aan de partners werd toegelicht. Vanaf april stoomt Destiny hen volledig klaar met trainingen en webinars, en in mei is SmartMobile dan officieel beschikbaar. Daan De Wever: “Destiny denkt mee met zijn partners en we helpen hen om hun businessmodel te vernieuwen zodat ze zich kunnen onderscheiden in de markt met een sterke propositie”.

Destiny lanceert SmartMobile (bron foto: Destiny)

Pin It on Pinterest

Share This