Sauce Labs lanceert Continuous Testing Cloud

5 maart 2018

Sauce Labs breidt zijn cloud-gebaseerde platform voor continuous testing van web- en mobiele applicaties uit met nieuwe analytische en debugging functies. Ook wordt de naam van het platform gewijzigd: het platform heet voortaan Continuous Testing Cloud.

Sauce LabsHet recente State of Testing Survey van Sauce Labs wijst uit dat het geautomatiseerd testen van applicaties steeds populairder wordt. Desondanks meldt 50% van alle softwaretesters meerdere dagen nodig te hebben om de bron van problemen op te sporen en te verhelpen. Met Continuous Testing Cloud wil Sauce Labs testers helpen softwareproblemen sneller te debuggen en oplossen.

Test Analytics

Test Analytics is een nieuwe feature in Continuous Testing Cloud. De feature stelt testers in staat testresultaten te analyseren en veel voorkomende problemen in zowel webbrowsers als op besturingssystemen te identificeren. Sauce Labs wil testers hiermee prioriteiten aan te brengen in het oplossen van softwarefouten. Daarnaast biedt Test Analytics inzicht in trends op het gebied van uitgevoerde testen en fouten die hierbij worden opgespoord. Deze trends helpen het management van softwarebedrijven na te gaan of de kwaliteit van hun apps na verloop van tijd verbeterd. Testers kunnen daarnaast de resultaten van iedere uitgevoerde test terugkijken.

Ook nieuw is Extended Debugging, een feature die testers helpt de resultaten van testen beter te begrijpen. Met behulp van de feature kunnen testers problemen debuggen om de bron van problemen sneller op te sporen, zodat deze eerder kunnen worden verholpen.

Beschikbaarheid

Test Analytics is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar en zal gratis beschikbaar zijn voor Sauce Labs Enterprise Customers. Extended Debugging is per direct beschikbaar en gratis toegankelijk voor alle gebruikers van Sauce Labs.

Pin It on Pinterest

Share This