Synology introduceert RackStation RS3618xs

1 maart 2018

Synology introduceert RackStation RS3618xs, een rackmount NAS met 12 sleuven. De RS3618xs biedt uitstekende performance, is eenvoudig in capaciteit uit te breiden en biedt geoptimaliseerde virtualisatieoplossingen voor groeiende bedrijven.

RS3618xs is een 2U RackStation NAS die gevoed wordt door een Intel Xeon D-1521 quad-core CPU en beschikt over 8GB DDR4 ECC UDIMM RAM, uit te breiden tot 64GB. Voor een betere performance kunnen de vier plug-and-play Gigabit Ethernet LAN poorten via de PCIe 3.0-ingang worden uitgebreid met 10GbE NICs. Hierdoor wordt een doorvoersnelheid van meer dan 3.900 MBps en 143.500 iSCSI IOPS behaald.

Naast de standaard ondersteuning voor 12 disks kan de opslagcapaciteit worden uitgebreid tot 432TB wanneer er twee RX1217(RP)’s worden aangesloten, waarmee direct extra opslag kan worden gecreëerd. De mogelijkheid om op verzoek te voorzien in enorme hoeveelheden opslag maakt de RS3618xs zeer geschikt als virtualisatieoplossing, gecentraliseerde file server, back-uplocatie en iSCSI-opslag.

“De RS3618xs is een zakelijke opslagoplossing die tegemoet komt aan de eisen van grote ondernemingen”, zegt Jason Fan, Product Manager bij Synology. “Bedrijven kunnen profiteren van de indrukwekkende opslagtechnologie, inclusief instant snapshots en SSD caching. Gegevens zijn altijd beschikbaar, veilig en efficiënter te gebruiken.”

De RS3618xs draait op DiskStation Manager, het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS devices van Synology. Hierin zijn diverse applicaties beschikbaar, zoals file sharing, data back-up en collaboration tools om de arbeidsproductiviteit te verhogen. Met certificeringen van VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, and OpenStack Cinder, kan de RS3618xs naadloos geïntegreerd worden in een zakelijke virtualisatie-omgeving.

Synology heeft meerdere onderscheidingen van de media ontvangen; Synology staat bovenaan in de mid-range NAS categorie in de storage solution survey van TechTarget en won zeven jaar op rij de Readers’ Choice van PC Mag.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This