Leviton neemt afscheid van merknaam Brand-Rex

21 februari 2018

De merknaam Brand-Rex verdwijnt. De fabrikant van datacenterbekabeling zet zijn activiteiten voort onder de merknaam Leviton.

LevitonBrand-Rex werd in 2015 overgenomen voor Leviton en onderdeel van de Leviton Network Solutions divisie. De integratie van Brand-Rex in Leviton is nu afgerond, meldt Brand-Rex op haar website. Als onderdeel hiervan verdwijnt de merknaam Brand-Rex en gaan de activiteiten van het bedrijf op in Leviton.

Consistentere communicatie

“Bestaande Brand-Rex producten verdwijnen niet, maar u zult de Leviton naam zien op alle producten en materialen. Als een uniform merk kunnen wij u voorzien van meer consistente communicatie over onze producten en een soepelere klantervaring leveren”, schrijft Brand-Rex.

De merknaam Brand-Rex blijft wel bestaan voor bekabeling gericht op de luchtvaartindustrie, defensie, maritieme sector, openbaar vervoer, automotive sector en andere high-end industriële markten. Deze oplossingen worden voortaan aangeboden onder de productnaam Leviton Brand-Rex High-Performance Cables.

Pin It on Pinterest

Share This