NFON en Gigaset integreren DECT-oplossingen

7 februari 2018

NFON AG heeft de handen ineen geslagen met Gigaset Communications GmbH. Doel van de samenwerking is de uitbreiding van het portfolio van professionele telefoons en van de functies voor zakelijke communicatie. “Met Gigaset vullen wij niet alleen ons portfolio van telefoons van een geweldig merk aan, wij breiden ook ons verkoopkanaal uit met de zakelijke klanten van Gigaset Communications GmbH”, aldus Markus Krammer, Vice President Products & New Business van NFON AG.

Diepgaande integratie

Markus Krammer

Dankzij de samenwerking zullen Gigaset pro DECT-oplossingen compleet geïntegreerd worden in het NFON-telecommunicatieplatform. De voordelen voor gezamenlijke klanten zijn geavanceerde functies zoals de automatische provisioning van Gigaset N510, N720 en de pro handsets. Zakelijke klanten krijgen via de handsets toegang tot het centrale telefoonboek en profiteren van toegang tot het PBX-menu. Dat laatste biedt functies als doorschakelen van gesprekken, hot desk en wachtrij-beheer. Bovendien kunnen extensies in de toekomst volledig vanuit het NFON-serviceportaal worden beheerd en kunnen nieuwe handsets op afstand worden toegevoegd via auto provisioning. Markus Krammer: “Door ons cloud-communicatieplatform te combineren met Gigaset pro DECT IP oplossingen, kunnen wij onze klanten apparaten van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid aanbieden. Dit is een uitstekende aanvulling op ons portfolio.”

Made in Germany

Kai Froese, Head of Business & Connectivity Solutions bij Gigaset, voegt hieraan toe: “Klanten zijn steeds vaker op zoek naar uitgebreide oplossingen voor hun communicatiebehoeften. Dankzij de samenwerking met NFON profiteren onze klanten van een modern telefoonsysteem uit de cloud, een toekomstbestendige investering voor bedrijven van alle groottes en branches. Voor beide bedrijven is het kwaliteitskenmerk ‘Made in Germany’ van groot belang. NFON en Gigaset staan voor de hoogste privacy-bescherming, betrouwbaarheid en TÜV-gecertificeerde spraakkwaliteit. Deze samenwerking versterkt onze positie in de DECT IP-markt voor cloud-oplossingen. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen onze klanten te helpen hun bedrijfscommunicatie te optimaliseren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This