NCR en PTC bundelen krachten met dienstenpakket voor retail, horeca en financiële dienstverleners 

2 februari 2018

NCR Corporation en PTC hebben samen de geavanceerde dienst Digital Connected Services ontwikkeld. Hiermee kunnen retailers, financiële instellingen en restaurantketens de kosten van hun IT-infrastructuur en de administratieve handelingen verminderen op basis van de data afkomstig van apparaten op locatie, applicaties en interacties met klanten. 

Bedrijven moeten hun fysieke en digitale kanalen integreren om de voortdurende interactie met klanten in stand te houden en hen de ervaring te bieden die zij verwachten. NRC neemt retailers, quick service restaurants en financiële instellingen de zorg over de IT-middelen voor hun vestigingen uit handen en biedt de bedrijven vrijwel real-time inzichten waarmee ze klantgerichter te werk kunnen gaan. NCR beschikt over een van ‘s werelds grootste services data warehouses en de ervaring die gepaard gaat met de ondersteuning van meer dan 2,5 miljoen apparaten van ruim 300 leveranciers. Dankzij de integratie van de technologie van PTC kan NCR nu alle actieve en passieve apparaten die door de front end en back end van winkels, horecagelegenheden en bankfilialen worden gebruikt verbinden met zijn database. Vervolgens kan het met behulp van geavanceerde analysefunctionaliteit real-time inzichten bieden die de bedrijven in staat stellen om hun investeringen te optimaliseren en betere beslissingen te nemen.

“Een schaalbaar, IoT-gericht platform is van cruciaal belang bij digitale ervaringen, zeker gezien de complexiteit van de behoefte aan veilige, alomtegenwoordige connectiviteit”, aldus Venkat Ramamurthy, directeur Digital Connected Services Portfolio & Commercialization bij NCR Corporation. “De toevoeging van het ThingWorx-platform van PTC aan het aanbod van NCR draagt er aan bij dat de levenscyclus van diensten proactief en voorspellend beheerd kan worden. Hiermee kunnen klanten op basis van vrijwel real-time inzichten beslissingen kunnen nemen om de IT-uitgaven te minimaliseren én de klantervaring te optimaliseren.”

De keuze voor ThingWorx geeft blijk van de hechte band tussen NCR en PTC. Naast ThingWorx maakt NCR gebruik van de Creo-software van PTC ter ondersteuning van productontwikkeling, modellering en simulaties en de Servigistics-oplossing van PTC voor de planning en levering van onderdelen voor reparatie en onderhoud. “We zijn verheugd om onze relatie met NCR uit te breiden en samen te werken aan de ontwikkeling van geavanceerde IoT-oplossingen voor de retail- en horecasector”, zegt Darren Glenister, vice president Inovation & Retail bij PTC. “Het IoT biedt retailers kansen om hun stempel te drukken op de toekomst van de detailhandel en de klantenervaring te optimaliseren. We zien ernaar uit om met NCR samen te werken aan de convergentie van fysieke en digitale retailkanalen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This