Colt stelt Andrew Edison aan als Vice President Wholesale

29 januari 2018

Colt Technology Services heeft Andrew Edison aangesteld als vice president Wholesale. Edison zal rechtstreeks rapporteren aan Tom Regent, de Chief Commercial Officer (CCO) van Colt. In zijn nieuwe functie zal Edison zijn focus liggen op het versterken van de wholesale-strategie. Hij zal een sleutelrol vervullen bij de ambitie om samenwerkingsverbanden te verdiepen en wereldwijde netwerkoplossingen voor het wholesale-segment uit te breiden.

Tom Regent: “Het is een groot genoegen om Andrew binnen ons team te verwelkomen. Onze onderneming maakt momenteel een belangrijke groeifase door en hij zal daarin een cruciale leiderschapsrol vervullen. Hij zal Colt helpen om sneller uit te groeien tot leider in flexibele en on-demand netwerkoplossingen die bijdragen aan digitale transformatie. De vele en diverse ervaring die Andrew meebrengt zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van onze relaties in de wholesale-markt.”

Edison beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sales, operationeel management en wereldwijde en go-to-marktstrategieën. Voor zijn aanstelling bij Colt was hij actief als Senior Vice President Europe, Middle East & Africa (EMEA) bij Level 3/CenturyLink. Hier was hij verantwoordelijk voor de aansturing van verkoopkanalen en het bedienen van grootzakelijke, overheids- en wholesale-klanten. Edison werkte daarvoor 20 jaar bij AT&T. In die functie was hij actief als regio Vice President EMEA. Hij gaf daar leiding aan de Enterprise-divisie voor EMEA en droeg bij aan de jaarlijkse groei en de ontwikkeling van nieuwe inkomstenbronnen.

Edison: “Ik kijk ernaar uit om binnen Colt bij te dragen aan omzetgroei, sterke wereldwijde partnerships in de wholesale-markt en het vermogen van Colt om klanten een superieure ervaring te bieden. Colt bouwt zijn wereldwijde aanwezigheid steeds verder uit. Dat geldt ook voor zijn leiderschapspositie in high bandwidth, SDN en on-demand netwerkoplossingen. Ik ben dan ook bijzonder optimistisch gestemd over de toekomst met onze gewaardeerde klanten en partners.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This