Dynamics 365-specialist House of Engagement overgenomen door Broad Horizon

11 januari 2018

Clouddienstverlener Broad Horizon neemt de Nederlandse Microsoft Dynamics 365-specialist House of Engagement over. Met een kern van ongeveer 30 medewerkers ondersteunt House of Engagement ruim 80 klanten zoals InsingerGilissen, Optimix, Robeco, ProRail, Loyens & Loeff, de Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Broad HorizonRudolf Meijer, Chief Executive Officer van Broad Horizon, geeft aan dat de overname in de strategie van Broad Horizon past om klanten met een wendbaar applicatielandschap te ondersteunen in hun digitale transformatie. Ook wijst Meijer op de sterke fit met de dochterbedrijven Abecon, Breinwave en GreatCircle, die ERP-, CRM- en BI-oplossingen op basis van Microsoft-cloudtechnologie leveren in de Benelux.

Bundeling van hoogwaardige kennis en ervaring

House of Engagement (voorheen CRM Resultants) is een Dynamics 365-partners in Nederland en al jarenlang Microsoft CRM Gold Partner. Meijer ziet grote potentie in de CRM- en customer engagement-skills van het team van dit bedrijf. Meijer geeft aan dat Broad Horizon door de overname integrale dienstverlening op het gebied van bedrijfsapplicaties en best-of-breed oplossingen voor hun bedrijfsprocessen aan klanten kan leveren. House of Engagement richt zich op de sectoren educatie, legal en finance, wat aansluit op de visie van Broad Horizon om branchespecifieke producten en diensten die grote toegevoegde waarde leveren aan klanten aan te bieden.

Nick de Heer blijft als directeur verantwoordelijk voor de activiteiten van House of Engagement. Het bedrijf blijft onder eigen naam opereren en gevestigd in zijn bestaande kantoor in Hilversum.

Trend

Broad Horizon is tevens moedermaatschappij van True, een bekende specialist in webhosting en digitale werkplekdiensten. In 2016 lijfde de groep als eerste infrastructuurspeler in Nederland een applicatiepartij in.

Pin It on Pinterest

Share This