Dell Boomi lanceert nieuwe versie van cloudintegratieplatform

19 december 2017

Dell Boomi (Boomi) kondigt de nieuwste release aan van Boomi’s vooraanstaande cloud integratie technologie. Deze release voegt nieuwe integratie accelerators toe en extra functies om inzicht in gegevens, beveiliging en compliance verder te versterken.

Het integratie platform-as-a-service (iPaaS) van Boomi biedt ondernemingen de middelen om de productiviteit, verantwoording en samenwerking zowel intern als extern, met klanten en partners, te verbeteren. Zo helpt Boomi haar klanten te bouwen aan The Connected Business en aan een verdere, succesvolle digitale transformatie.

Best beschikbare integratiemogelijkheden

“Het geïntegreerde cloudplatform van Boomi helpt klanten op te schalen en over te stappen naar de cloud”, aldus Steve Wood, Chief Product Officer van Boomi. “Voor ondernemingen draait het tegenwoordig vooral om de overstap naar het best beschikbare cloudplatform. Onze klanten hebben met Boomi altijd de beschikking over de meest geavanceerde integratiemogelijkheden in de markt, waarmee ze de digitale transformatie van hun organisatie verder kunnen vormgeven en zich kunnen ontwikkelen tot een succesvolle ‘Connected Business.”

Pin It on Pinterest

Share This