Cisco lijft Cmpute.io in

11 december 2017

Cisco neemt Cmpute.io over, een bedrijf dat ook bekend is onder de naam 47Line Technologies. Dit Indiase bedrijf levert softwareoplossingen om zowel cloud workloads als het gebruik van de cloud te analyseren en op basis hiervan strategieën te identificeren die helpen de kosten te optimaliseren.

Cisco“Meer en meer bedrijven verhuizen workloads naar private en public clouds – en vaak naar meerdere public cloud providers – om meer flexibiliteit en wendbaarheid te creëren. Het beheren van deze multicloudomgevingen kan echter complexiteit creëren voor IT en maakt het uitdagend zowel de kosten als ongecontroleerd gebruik te beheren”, schrijf Rob Salvagno, hoofd van Cisco’s Merger & Acquisition en venture investment team, in een blogpost waarin de overname wordt aangekondigd.

Gebruik van de cloud optimaliseren

Met de technologie van Cmpute.io wil Cisco zijn klanten helpen het gebruik van cloud resources te optimaliseren en meer controle te krijgen over de kosten van de cloud. De technologie van het bedrijf helpt klanten hun workload instances af te stemmen op hun daadwerkelijke behoeften, zodat zij overprovisionering minimaliseren en onnodige kosten voorkomen.

Cisco verwacht de overname van Cmpute.io in het tweede kwartaal van zijn fiscale jaar 2018 af te sluiten.

Pin It on Pinterest

Share This