Startups krijgen jaar lang gratis toegang tot Okta Identity Cloud

7 december 2017

Okta lanceert Okta for Startups. Dit programma is gericht op start-ups en kleine bedrijven en geeft hen een jaar lang gratis toegang tot Okta Identity Cloud.

Het bedrijf stelt dat het oprichten van een bedrijf niet eenvoudig is. Met Okta for Startups stelt Okta nieuwe en groeiende bedrijven in staat zich te focussen op hun core business en hun klanten. Door Okta Identity Cloud een jaar lang gratis beschikbaar te maken wil de organisatie startende bedrijven helpen een ‘fundering van identity en access management in hun apps of bedrijfsinfrastructuur’ te bouwen.

Okta Identity Cloud

Okta Identity Cloud is een geïntegreerde dienst voor onder meer identity en access management en single sign-on. De oplossing helpt gebruikers, applicaties en apparaten te beveiligen en beheren. Okta biedt ook een API aan waarmee security en beveiligingsmanagement kan worden geïntegreerd in web- en mobiele applicaties.

Met de tools die bedrijven via Okta for Startups tot hun beschikking krijgen kunnen maximaal 25 accounts van werknemers of partners worden beheerd en beveiligd. Met behulp van de API kan daarnaast een identificatie- en authentificatielaag worden toegevoegd aan apps voor klanten, die maximaal 25.000 maandelijks actieve gebruikers mogen hebben.

Meer informatie over Okta for Startups kan worden opgevraagd via oktaforstartups@okta.com.

Pin It on Pinterest

Share This