Veeam breidt Availability uit naar IBM AIX en Oracle Solaris

20 november 2017

Veeam Software heeft zijn portfolio van Availability-oplossingen uitgebreid. Het portfolio ondersteunt nu ook IBM AIX- en Oracle Solaris-omgevingen. Dankzij de nieuwe ondersteuning kunnen zakelijke klanten hun legacy-oplossingen voor back-up vervangen door een complete oplossing voor databescherming en Availability.

VeeamDe oplossing beschermt bedrijfskritische applicaties, systemen en data binnen de zakelijke omgeving. De ondersteuning voor IBM AIX en Oracle Solaris is opgezet in samenwerking met Cristie Software en stelt bedrijven in staat bedrijfstransformatie te stimuleren met een compleet Availability-platform voor fysieke, virtuele en cloudworkloads. Cristie beschikt over een bewezen technologisch trackrecord; het bedrijf heeft meer dan 3.000 klanten wereldwijd en 1.000 bedrijven gebruiken zijn software specifiek voor hun AIX- en Solaris-systemen.

Pin It on Pinterest

Share This