Alliantie helpt klanten met integratie multi-cloud en hybride IT-omgevingen

26 oktober 2017

KPMG LLP, de Amerikaanse audit-, accounting- en adviesorganisatie, en Dell Boomi (Boomi), aanbieder van cloud integratie- en workflow automatiseringssoftware, kondigen een alliantie aan die klanten helpt verouderde IT-infrastructuur te vervangen door geïntegreerde en geoptimaliseerde multi-cloud en hybride IT-omgevingen. Daarin is alles met elkaar verbonden en dat vergroot de zakelijke slagkracht, maakt data gedreven beslissingen mogelijk en helpt de klantfocus te verscherpen.

In het recente rapport van Boomi ‘The Connected Business: a survey report on business connectivity and the importance of integration’  waarin zichtbaar wordt welke impact gebrekkige IT-integratie heeft op organisaties, is een duidelijke trend naar betere connectiviteit te zien. In het rapport geeft 87 procent van de respondenten aan dat ze last hebben van slechte integratie, bijvoorbeeld door hoge kosten, vertragingen en achterblijvende efficiëntie en samenwerking. Daarnaast zegt 74 procent van de ondervraagde CIO’s dat succesvolle integratie cruciaal is om in de komende vijf jaar concurrerend te blijven.

Jerry lacouzzi, die leiding geeft aan het KPMG Digital Enablement Network in de VS, zegt: “De meeste bedrijven hebben al stappen gezet in cloud transformatie, maar ze ontdekken gaandeweg dat hun bestaande architectuur de vraag naar snelheid, kwaliteit en grote datavolumes niet kan bijbenen. Deze alliantie combineert het toonaangevende platform van Boomi met de expertise van KPMG in cloud transformatie en -integratie en biedt klanten zo niet alleen een technologische oplossing maar vooral een totaalaanpak.”

Boomi’s integration Platform-as-a-Service (iPaaS) is een geïntegreerde ‘low code’ oplossing op enterprise-niveau voor organisaties die begrijpen dat een traditionele on-premises oplossing niet langer geschikt is om snel genoeg te kunnen inspelen op nieuwe data- en applicatiemodellen zoals de cloud, big data en het Internet of Things (IoT).

“Organisaties die de digitale transformatie serieus willen oppakken, merken dat hun bestaande integratiemodel voor extra complexiteit en risico’s zorgt bij de migratie naar de cloud”, zegt Max van Eeghen, directeur EMEA sales en business development bij Dell Boomi. “De gezamenlijke geavanceerde aanpak in applicatie- en data-integratie van onze alliantie ondersteunt nieuwe databronnen en biedt tegelijkertijd de flexibiliteit om direct aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en voor vrijwel elk integratiescenario een oplossing te hebben.”

KPMG heeft zijn bekroonde Cloud Integration Framework (CIF) ontwikkeld met gebruikmaking van het Boomi-platform om de klantbehoefte aan next-generation enterprise datamanagement te kunnen invullen. De intuïtieve interface van het platform biedt ontwikkelaars de mogelijkheid vanuit een centrale locatie te bouwen, uit te rollen en te beheren, hetgeen resulteert in verhoogde datakwaliteit en verbeterde governance.

KPMG’s CIF biedt nog aanvullende functionaliteiten als een ingebouwde bibliotheek van herbruikbare middelen, zoals integratiecases, datamapping, connection points, beleidsregels en foutoplossingen, waarmee de integratie van data en enterprise-applicaties simpeler en sneller verloopt, er minder handmatig codewerk nodig is en kosten en time-to-value verminderen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This