T-Systems en Huawei ondersteunen KONE bij uitrol IoT-netwerk

11 oktober 2017

T-Systems en zijn hardware- en technologiepartner Huawei gaan de komende jaren meer dan een miljoen liften, roltrappen en automatische gebouwdeuren van KONE verbinden met cloudgebaseerde diensten. Dit netwerk is onderdeel van de intelligente 24/7 Connected Services die KONE in februari van dit jaar lanceerde. Deze diensten bieden klanten en onderhoudsmonteurs real-time data en betere inzichten.

De 24/7 Connected Services maken het mogelijk mechanische en technische gegevens online te verzamelen, zodat onderhoudsmonteurs beter voorbereid zijn als ze voor reparatie of onderhoud aankomen op locatie. Dit helpt hen meldingen sneller op te lossen. Daarnaast kan KONE nieuwe toepassingen en oplossingen ontwikkelen voor bijvoorbeeld het voorspellen van storingen en het op afstand stellen van diagnoses. Hiermee verbetert het concern zijn dienstverlening richting zijn klanten die zijn gevestigd in de drukste steden en gebouwen ter wereld.

Huawei’s IoT-apparaten worden binnen de samenwerking ingezet voor het meten van kritische parameters en het verzamelen van mechanische en technische gegevens. T-Systems, dat al langer IT-diensten levert aan KONE, is vanwege zijn integratiekennis betrokken bij de ontwikkeling van de 24/7 Connected Services.

Pin It on Pinterest

Share This