Schneider Electric brengt New Energy Opportunities Network naar Europa

13 september 2017

Schneider Electric breidt zijn New Energy Opportunities (NEO) Network uit naar Europa. Het NEO Network is een community van bedrijven die duurzame energie en technologie willen kopen, of op dit vlak projecten of technologie ontwikkelen.

Het New Energy Opportunities NetworkHet NEO Network is al langer beschikbaar in de Verenigde Staten (VS) en heeft als doel de ontwikkeling van duurzame energie en duurzaamheidsinitiatieven te versnellen. Het netwerk brengt eindgebruikers in contact met projecten en ontwikkelaars van technologieën op dit gebied. Onder meer Equinix, VF Corporation, EDF Renewable Energy en NextEra Energy zijn in de VS leden van het NEO Network.

Inzicht en connecties

“Wij hebben als langetermijndoel schone en duurzame energie te gebruiken voor al onze operaties”, legt Sam Kapoor, Chief Global Operations Officer bij Equinix, uit. “Het NEO Network heeft inzicht en connecties opgeleverd in de Amerika om deze visie te ondersteunen. Europa is goed voor meer dan 40% van ons energieverbruik, waardoor het een waardevolle resource zal zijn om onze voortgang in deze regio uit te bouwen.”

Het netwerk geeft leden toegang tot marktonderzoek, project- en prijsinformatie en informatie over ontwikkelaars en technologieleveranciers. Het NEO Network heeft als doel het aanschafproces van duurzame energie en technologie te vereenvoudigen.

Pin It on Pinterest

Share This