Citrix opent nieuwe Cloud Regio in de EU

12 september 2017

Citrix opent een nieuwe Cloud Regio in de Europese Unie, naast de bestaande Cloud Regio in de Verenigde Staten. De nieuwe Citrix Cloud Regio in de EU is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de bedrijfsvoorschriften van ondernemingen die zakendoen in of vanuit Europa. De Cloud Regio bepaalt de geografische grens waarbinnen Citrix diensten en data aanbiedt, opslaat en verwerkt voor de diverse Citrix Cloud Services. De diensten die Citrix aanbiedt, kunnen vanuit diverse public en private clouds in verschillende landen binnen de regio worden afgenomen.

De beslissing volgt op het snelgroeiende aantal Europese afnemers van Citrix technologie, die momenteel overstappen naar Citrix Cloud services. De overgang naar het volledig beheerde cloud platform is vooral populair vanwege de mogelijkheid om snel te implementeren, het verdwijnen van de noodzaak om updates of upgrades te installeren, het vermijden van uitgaven aan infrastructuur (OPEX) en de wens om gebruik te maken van de vele voordelen van Software as a Service (SaaS).

Met de opening van de nieuwe Cloud Regio wordt tevens de Citrix User Interface voor admins, naast het huidige Engels, in verschillende Europese talen toegankelijk gemaakt, te beginnen met Frans, Duits en Spaans. Andere talen zullen naar verwachting later volgen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This