Cisco en Veeam versterken partnership

28 augustus 2017

Cisco en Veeam versterken hun samenwerking. De twee bedrijven zijn al langer partners. Zo zijn er in de afgelopen twee jaren diverse Cisco Validated Designs (CVD’s) ontwikkeld, direct inzetbare, gevalideerde IT-platforms. Daarnaast lanceerden de twee leveranciers directe snapshot-integratie voor Cisco HyperFlex, nog steeds de eerste en enige integratie op dit moment. 

CiscoVeeamCisco en Veeam gaan nu een stap verder: Cisco neemt in oktober 2017 de producten van Veeam op in zijn wereldwijde prijslijst. Dat betekent dat klanten bij Cisco en het brede Cisco-resellernetwerk terechtkunnen voor de availability-oplossingen van Veeam.

De twee partijen spelen hiermee in op de vraag in de markt naar optimale ondersteuning bij digitale transformatie. Volgens IDC plaatst 65 procent van de Global 2000-bedrijven dit jaar digitale transformatie boven aan de strategische agenda. Daarbij is beschikbaarheid van data een eerste vereiste.

Door de samenwerking ontstaat een one-stop-shop voor klanten die terechtkunnen bij een wereldspeler in netwerktechnologie voor optimaal gevalideerde oplossingen. Voor Veeam betekent de sterkere samenwerking een betere toegang tot nieuwe markten, waaronder de overheid, wereldwijde system integrators en grote, internationale serviceproviders.

Meer weten? Lees de blog van Veeam-coCEO en president Peter McKay.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This