ilionx gaat partnership aan met Unit4 PSA Suite

21 augustus 2017

ICT-dienstverlener ilionx gaat een partnership aan met softwareleverancier Unit4. De samenwerking houdt in dat ilionx de PSA Suite van Unit4 zal implementeren bij organisaties in de professionele dienstverlening.

De Unit4 PSA Suite is een cloudoplossing voor Professional Services Automation die real-time inzichten biedt in alle processen; van salesfunnel tot project en facturatie. Organisaties die gebruik maken van de PSA Suite, die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365, hebben altijd een actueel inzicht in belangrijke KPI’s, zoals bezetting, productiviteit, efficiency en factureerbare tarieven. Hierdoor kunnen ze het succes van nieuwe projecten beter voorspellen.

Unit4 PSA werd eerder dit jaar onderdeel van Unit4 na de overname van Assistance Software door Unit4. De officiële partnerovereenkomst volgt op een succesvolle samenwerking tussen ilionx en Unit4 bij een aantal gezamenlijke klanten. Martijn van der Hoeden, Global Head of CoE PSO bij Unit4: “Veel van onze klanten willen de overstap maken van legacy software naar state of the art technologie. ilionx beschikt over de juiste kennis en kunde om onze oplossing bij bedrijven te implementeren en integreren binnen het Microsoft-landschap. De synergie tussen deze dienstverlening van ilionx en de Unit4 PSA Suite biedt een krachtige totaaloplossing voor de digitalisering van de bedrijfsvoering van professionele dienstverleners. Met ilionx hebben we een prachtige partner die ons en onze gezamenlijke klanten verder brengt in de digitale transformatie waar we allemaal mee te maken hebben.”

“We merken dat er steeds meer vraag is naar dit soort geïntegreerde sectoroplossingen”, aldus Wiebe de Boer, directeur bij ilionx. “De PSA Suite is een bewezen cloudoplossing op basis van Microsoft Dynamics 365-technologie; een combinatie die volledig binnen de aanpak van ilionx past om bedrijven te helpen bij de digitale transformatie.” Pim Udo, unit manager bij ilionx CRM solutions voegt daaraan toe: “Op basis van heldere rapportages kan de gebruiker iedere ochtend zien hoe de winkel draait. Hierdoor kan het management sneller schakelen en anticiperen op eventuele problemen én kansen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This