OutSystems 10 nu beschikbaar in de marktplaats van Microsoft Azure

11 augustus 2017

OutSystems kondigt aan dat het nieuwste OutSystems low-code application development platform beschikbaar is in de Microsoft Azure marketplace. Ook Azure-gebruikers kunnen nu het OutSystems 10 platform inzetten om snel kwalitatief hoogwaardige mobiele applicaties te ontwikkelen.

Met behulp van het OutSystems platform wordt het ontwikkelen van veilige, schaalbare, enterprise-waardige mobiele apps vereenvoudigd, waardoor het niet langer nodig is om dure, gespecialiseerde softwareontwikkelaars in te huren. Nu OutSystems 10 beschikbaar is in de Microsoft Azure marketplace kunnen ontwikkelaars voordeel halen uit de software defined infrastructuur, de directe schaalbaarheid, de managed database (Azure SQL Database) en de identity management (Azure Active Directory)-diensten van Microsoft.

“OutSystems 10 verandert de manier waarop bedrijven mobiele apps ontwikkelen fundamenteel”, zegt Bart Meursing, VP Sales OutSystems Benelux. “Klanten kunnen nu ook van OutSystems gebruik maken door middel van Microsoft Azure. En straks met Azure Stack ook in het eigen datacenter.”

Sajan Parihar, Microsoft directeur voor het Microsoft Azure platform, zegt: “We zijn er erg blij mee dat OutSystems blijft investeren in de ontwikkeling van zijn low-code platform. Het bedrijf helpt zo zijn klanten aantrekkelijke applicaties te gebruiken die eenvoudig te integreren zijn met andere systemen. De flexibele infrastructuur van Azure is de perfecte aanvulling op de mobiele applicaties die OutSystems ontwikkelt.”

OutSystems is een prijswinnend platform dat breed toepasbaar is; van éénpitters die slechts een paar apps ontwikkelen tot complexe enterprise IT-organisaties die een robuust applicatielandschap onderhouden. Afgelopen jaar lanceerde OutSystems zijn geavanceerde low-code ontwikkelfunctionaliteit voor enterprise mobile applications.

Klanten die gebruik maken van OutSystems 10 op Azure kunnen:

  • Mobiele applicaties bouwen en ze overal laten draaien
  • Hoogwaardige, naadloze en responsive gebruikerservaringen creëren
  • Toegang verkrijgen tot iedere functie van iedere smartphone die gebruik maakt van Windows Mobile, iOS of het Android platform
  • Intelligente en veilige offline ervaringen realiseren

OutSystems 10 is nu beschikbaar in de Azure Marketplace.

Pin It on Pinterest

Share This