Interxion door Resello gekozen voor uitrol Microsoft Azure Stack

20 juli 2017

Resello, gespecialiseerd in clouddiensten, kiest Interxion als datacenterpartner voor de Europese uitrol van Microsoft Azure Stack. Resellers kunnen met behulp van de Resello Cloud Marketplace schaalbaar en flexibel op Azure Stack gehoste clouddiensten aanbieden, zonder dat ze daarbij hoeven te investeren in Azure Stack-technologie en met de best mogelijke colocatie en connectiviteit.

Azure Stack combineert de voordelen van Microsoft’s publieke cloudplatform Azure met de beslotenheid van een eigen datacenteromgeving voor het veilig bewaren van gevoelige gegevens. Deze Azure Stacktechnologie sluit aan op Azure en biedt dezelfde gebruikersinterface. Klanten kunnen nu kiezen waar hun applicaties draaien en waar hun data staat, hetzij op Azure Stack in hun eigen datacenter, hetzij in Microsofts publieke Azure cloud, dan wel in beide.

Ontwikkeling van Azure Stack

Resello en Interxion willen resellers helpen het maximale uit Azure Stack te halen. Resello is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack. Het bedrijf behoort tot de selecte wereldwijde groep Microsoft Partners die meewerkten aan de lancering van Azure Stack en het is de eerste cloudmarketplace die een volledig werkende versie beschikbaar heeft.

De beschikbaarheid van Azure en Azure Stack geeft bedrijven de mogelijkheid te profiteren van de voordelen van de publieke en de private cloud in hun hybride strategie. Bovendien biedt Interxion Microsoft ExpressRoute aan via zijn Cloud Connectplatform. Deze afgeschermde verbinding naar Azure garandeert klanten goede prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.

Keuzevrijheid in het plaatsen van data

Data kan worden opgeborgen in de 45 datacenter van Interxion, die in 11 Europese landen zijn gevestigd. Dit geeft resellers met klanten in verschillende landen de nodige controle over de locatie van hun data, waarmee ze kunnen voldoen aan de verschillende ingewikkelde en steeds strengere regels die gelden voor privacy en data.

“Samenwerking met partners zoals Resello is de kern van Interxion’s strategie”, stelt Jelle-Frank van der Zwet, director Business Development bij Interxion. “Het vermogen om bedrijven en IT-serviceproviders te bedienen met bewezen oplossingen op basis van de beste technologie, is essentieel bij het versnellen van de digitale transformatie. We zijn er trots op dat Resello gaat samenwerken met Interxion.”

Databeschermingswetgeving

Resello-oprichter en CEO Valentijn Borstlap wijst erop dat Resello dankzij de samenwerking met Interxion Azure Stack kan aanbieden in de datacenters van Interxion verspreid over Europa. Hiermee voldoet het bedrijf in verschillende landen voldoen aan de beschermingsregels voor data, mede dankzij de private verbinding van ExpressRoute.

Pin It on Pinterest

Share This