Arrow wordt distributeur van HPE in België en Luxemburg

18 juli 2017

Arrow Electronics maakt bekend een distributieovereenkomst met Hewlett Packard Enterprise te hebben getekend voor België en Luxemburg. Arrow was al value-added distributeur van HPE in 7 landen in EMEA.

Arrow ElectronicsVia haar resellers in België en Luxemburg gaat Arrow het volledige portfolio aan producten en diensten van HPE aanbieden. Het gaat hierbij onder andere om high-end servers, storage, hyper-converged infrastructuur en Aruba networks.

Inzet op dienstverlening

“Arrow zet sterk in op dienstverlening”, vertelt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Arrow Enterprise Computing Solutions Benelux. Van Rheenen geeft aan dat HPE past binnen het value-added model van Arrow en het aanbod van onze resellers van de toekomst.

Arrow levert al langer een uitgebreid aanbod van van sensoren en componenten van uiteenlopende vendoren. Deze maken in combinatie met HPE nieuwe toepassingen op het gebied van IoT mogelijk. “We zijn erg blij Arrow aan ons te kunnen verbinden in België en Luxemburg. Arrow is sterk in het ontwikkelen en op de markt brengen van product-marktcombinaties op gebieden die voor ons van groot strategisch belang zijn”, zegt Luc Opdebeeck, Managing Director BeLux Hewlett Packard Enterprise.

Nieuw team

Naast de bestaande disciplines als marketing- en salessupport, opleidingen en technische ondersteuning heeft Arrow een nieuw specifiek team voor HPE in België en Luxemburg geformeerd.

Pin It on Pinterest

Share This