Infor breidt ERP uit in de supply chain

14 juli 2017

Infor introduceert Networked CloudSuites, een evolutionaire stap die missiekritische bedrijfsapplicaties buiten de vier muren van het bedrijf over de waardeketen uitbouwt. Door de kernfunctionaliteit van het GT Nexus commerce netwerk in Infor CloudSuite te verwerken is Infor in staat de belangrijke applicaties van een bedrijf te verbinden met zijn logistieke, leveranciers- en financieringsnetwerk, waarmee de netwerkwijde zichtbaarheid, samenwerking, efficiëntie en responsiviteit worden verbeterd. Hierdoor wordt een bedrijf meer flexibel en competitief.

“De tijd waarin een enkel bedrijf verantwoordelijk was voor alle aspecten van zijn product – van sourcing tot productie en het verzenden naar point-of-sale – is allang verleden tijd. Handel vereist tegenwoordig een uitgebreid netwerk van leveranciers, productie, 3PLS en kredietverstrekkers, maar de softwareoplossingen waar bedrijven op vertrouwen zijn nog niet aan dit bedrijfsmodel aangepast,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Door gebruik te maken van de kracht van het GT Nexus commerce netwerk is Infor in staat om echte multi-tenant, multi-organisatie publieke cloudoplossingen te bieden die een enkele versie van de waarheid weergeven. Bedrijven worden hierdoor flexibeler, responsiever en competitiever.”

Networked CloudSuites zijn de volgende stap voor Infor CloudSuite, in 2014 de eerste serie branchespecifieke applicatiesuites in de Amazon Web Services (AWS) cloud. Deze suites verenigen meerdere applicaties in een enkele suite voor specifieke branches, zoals de gezondheidszorg, publieke sector, distributie en verschillende productie-industrieën waaronder ruimtevaart, automobielindustrie, food & beverage en industriële productie. Met de ingebouwde functionaliteit van het in 2015 overgenomen GT Nexus breidt Networked CloudSuites Infor CloudSuite buiten de bedrijfsmuren uit met functionaliteit voor:

  • Logistiek netwerk – Live shipment tracking, ocean booking, 3PL-diensten en ocean container tracking.
  • Leveranciersnetwerk – Bestelnummer en bevestiging, advanced shipping notices (ASN) en facturatie.
  • Financieringsnetwerk – financiering van openstaande vorderingen.
  • Netwerkplatform – Community benchmarks en collaborative issue management.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This