Eén OS voor hybrid cloud luidt multicloud-tijdperk in

29 juni 2017

Nutanix  maakt bekend dat Nutanix Enterprise Cloud OS als full software stack met multi-cloud capaciteit beschikbaar komt in Nutanix Calm. Het bedrijf kiest hiermee voor een bijzondere benadering van de hybrid cloud: klanten worden in staat gesteld om de enterprise cloud voortaan on-premises te gebruiken.

“Voor een goed uitgevoerde multi-cloudstrategie heb je meer nodig dan de hybride clouds zoals je die nu nog bij veel bedrijven ziet,” aldus Patrick van de Werken, ‎Senior Regional Director Noord-Europa bij Nutanix. “Daarmee worden bedrijven gedwongen om te voorzien in een geheel van losstaande IT silo’s, die ieder voor zich ook weer beheerd moeten worden. Nutanix enterprise cloud OS biedt een alomvattende oplossing die met Nutanix Calm zal worden uitgebreid tot een uniforme ervaring die alle cloudomgevingen beslaat.”

Nutanix Calm

Met Nutanix Calm zijn applicatieomgevingen duidelijk te onderscheiden van de onderliggende infrastructuur. Daarnaast wordt continu de juiste cloud aan de juiste workload verbonden, terwijl ondertussen de cloudoperations worden geharmoniseerd. Applicaties worden gedefinieerd aan de hand van toegankelijke blauwdrukken die via verschillende cloudomgevingen kunnen worden ingevoerd, beheerd en geschaald. Omdat Nutanix Calm een krachtige geïntegreerde marktplaats bevat kunnen ontwerpen voor applicaties binnen organisaties worden gedeeld. Zo wordt de ontwikkeltijd voor nieuwe zakelijke initiatieven drastisch verkort.

Pin It on Pinterest

Share This