Zyxel tweakt Nebula cloud netwerkportfolio

26 juni 2017

Zyxel Communications heeft zijn Nebula cloud networking oplossing uitgebreid. De nieuwe additionele toepassingen bestaan uit een beperkte life-time licentie, support via een online forum en hoogwaardige functies. Deze uitbreidingen zijn uitermate geschikt voor Managed Service Providers (MSP’s) en bedrijven die behoefte hebben aan een krachtige cloud networking omgeving. Zyxel Nebula zorgt voor meer efficiency en productiviteit in het beheer van multi-site netwerken.

Zyxel Nebula is een volledig cloud-gebaseerd netwerk- en beheeroplossing. Met Zyxel Nebula kunnen organisaties centraal en op afstand alle Nebula vaste-, wireless- en securityapparatuur beheren met zero-touch provisioning vanuit een console, het Nebula Control Center (NCC).

Groeien met flexibel licentiemodel

De meeste cloud networking oplossingen stoppen na het verlopen van een licentie direct de netwerk- en cloudbeheerdiensten. Zyxel Nebula zorgt juist voor continuïteit van de licentie waarbij een hoge performance van het netwerk is gewaarborgd met additionele services. Zyxel ondersteunt bedrijven als ze bijvoorbeeld te maken hebben met tijdelijke budget beperkingen of langere interne procedures rond verkrijgen van de nieuwe licenties.

Op het huidige on-demand licentie model, dat bedrijven voorspelbaarheid en zekerheid geeft, biedt Zyxel Nebula extra flexibiliteit met een beperkte lifetime licentie aanbod. MSP’s of bedrijven die deze licentie afnemen, profiteren van een lange-termijn en hoogwaardige service waarbij geen jaarlijkse renewals meer nodig zijn. Als Nebula devices moeten worden vervangen blijft deze dienst permanent beschikbaar. Dat zorgt op termijn voor lagere kosten, aldus Zyxel.

Nebula forum 

Zyxel introduceert verder het Nebula forum waar relevante informatie staat over het cloud networking platform. Nebula gebruikers kunnen daar terecht voor vragen bij Zyxel Nebula experts. Het forum is ook een discussieplatform waar gebruikers hun feedback kunnen geven aan Nebula developers.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This