SAP introduceert SAP SuccessFactors Packaged Offerings

21 juni 2017

SAP introduceert SAP SuccessFactors Packaged Offerings, een pakketoplossing voor partners gebaseerd op de human capital management (HCM)-software SAP SuccessFactors. Hiermee kunnen SAP-partners het mkb bedienen met een voorgeconfigureerde, schaalbare en betaalbare HCM-oplossing met een snelle time-to-market.

SAPMet de SAP SuccessFactors Packaged Offerings kunnen SAP-partners de software voor HCM eenvoudig configureren, inclusief aanvullende diensten die aansluiten bij de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Dankzij de schaalbaarheid kan de oplossing bovendien met hen meegroeien. Het pakketmodel maakt een herhaalbare en voorspelbare aanpak met constante leveringsstandaarden mogelijk.

Voorbeeldpakketten

SAP biedt best-practicepakketten die partners kunnen gebruiken voor om oplossingen soepel uit te rollen bij klanten. Ook kunnen ze deze verrijken met eigen content en zo hun eigen partnerpakket samenstellen. Voorbeeldpakketten die SAP levert zijn gericht op HR, zoals Core HR (Employee Central), Recruiting, Performance & Goals, Succession & Development, en Compensation. SAP-pakketten zijn beschikbaar via de SAP Best Practice Explorer-website. Partners kunnen hun gekwalificeerde pakketten hierop publiceren.

“We zochten naar manieren om meer mkb’ers te laten profiteren van onze HCM-oplossingen”, zegt Jan Duthoo, VP, Head of Cloud & LoB bij SAP Nederland. “Ook zij hebben de behoefte aan ondersteuning van hun business en beheer van hun talentpool. Deze pakketoplossing geeft onze partners de vrijheid om unieke, voorgeconfigureerde oplossingen te bieden. Het geeft hen bovendien de mogelijkheid financieringsopties en implementatieprogramma’s op te stellen die geschikt zijn voor het mkb.”

Pin It on Pinterest

Share This