MarkLogic enterprise NoSQL database nu ook beschikbaar op Microsoft Azure

14 juni 2017

MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele Enterprise NoSQL database, kondigt aan dat het MarkLogic enterprise NoSQL databaseplatform nu ook op Microsoft Azure beschikbaar is.

In de snel veranderende datagedreven wereld van vandaag hebben bedrijven behoefte aan een flexibel databaseplatform dat ze snel en veilig naar de cloud kunnen verplaatsen om innovatie te stimuleren. Het MarkLogic enterprise NoSQL databaseplatform op Microsoft Azure geeft klanten de flexibiliteit die ze nodig hebben om een 360-graden beeld van hun gegevens in de cloud te creëren, of die nu op Microsofts gecertificeerde cloud-platform staan of in een hybride cloud. Hierdoor kunnen ze naadloos toepassingen ontwikkelen en implementeren, digitale transformatieprojecten starten of tijdelijke cloud-implementaties doen. Met het MarkLogic-platform op Microsoft Azure kunnen klanten bovendien gemakkelijk en zonder downtime apps en projecten op- en afschalen. Bovendien werkt dit met een optimale implementatie- en transactieconsistentie, wat voor klanten een maximale operationele efficiëntie oplevert.

“Er vinden ongekende veranderingen in de markt plaats. Zo moeten bedrijven hun databaseplatform naar de cloud kunnen verplaatsen voor de potentiële financiële en operationele voordelen die ze nodig hebben om effectief te kunnen concurreren,” zegt Joe Pasqua, executive vice president of products bij MarkLogic. “Maar wanneer bedrijven naar de cloud migreren, ontdekken ze vaak dat relationele databaseoplossingen niet flexibel genoeg zijn om de complexe gegevenstypen te integreren die nodig zijn voor bedrijfskritische applicaties en projecten. Dit kost ze veel waardevolle tijd en geld.”

“Onze klanten weten ook dat ze in een tijdperk van constante datalekken niet kunnen besparen op security,” voegt Pasqua toe. “Dat is een van de belangrijkste redenen waarom we voor Microsoft Azure hebben gekozen. Microsoft Azure is de meest vertrouwde, compliant cloud service provider. Daarnaast is erg belangrijk dat ze een breed scala van wereldwijde beveiligingscertificeringen hebben. Dit, gecombineerd met de toonaangevende gegevensbeveiligingsfuncties van MarkLogic waaronder geavanceerde encryptie met element level security, verzekert onze gezamenlijke klanten ervan dat hun gegevens niet alleen uitermate beschikbaar, consistent en beheersbaar zijn, maar bovendien veilig.”

“We zijn verheugd dat MarkLogic zijn NoSQL-databaseplatform beschikbaar maakt op de Microsoft Azure Marketplace,” zegt Nicole Herskowitz, senior director van productmarketing Azure bij Microsoft Corp. “In de hedendaagse on-demand economie waar data-agility en digitale innovatie van het grootste belang zijn, kunnen klanten nu profiteren van het platform van MarkLogic om ze te helpen hun digitale transformatiestrategieën in de cloud te versnellen.”

Op dit moment vertrouwen meer dan duizend organisaties wereldwijd op MarkLogic, van Fortune 500 bedrijven tot overheidsinstanties, om zakelijke resultaten en bedrijfskritische applicaties te realiseren door middel van een actiegerichte 360-​​graden weergave van hun gegevens.

Pin It on Pinterest

Share This