Flowmon en Kahuna gaan gezamenlijk securityoplossingen leveren

14 juni 2017

Flowmon Networks, leverancier van oplossingen voor het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses, sluit een samenwerkingsovereenkomst met managed security specialist Kahuna. Beide partners gaan in de Benelux, Portugal en Spanje cybersecurityoplossingen leveren, vanuit Kahuna’s Europese security operations centers (SOC) en op de locaties van Kahuna’s klanten.

Flowmon NetworksDaniel van Slochteren, Managing Director Kahuna, stelt dat effectieve cybersecurity begint met monitoring en preventie. De Kahunaoplossingen van Flowmon versterken het portfolio van Kahuna. Van Slochteren: “Flowmon detecteert in real-time aanvallen op de IT-infrastructuur, servers, kritieke systemen en applicaties. Verder is Flowmon DDoS Defender een effectieve oplossing voor het detecteren en afweren van grootschalige DoS- en DDoS-aanvallen op bedrijfsnetwerken van klanten, zonder dat veranderingen in configuraties of de netwerktopologie nodig zijn. We passen die technologie graag toe in onze SOC’s.”

“Kahuna is een internationaal opererende managed security leverancier met 20 jaar ervaring, die bedrijven ‘end-to-end’ cybersecurityoplossingen kan adviseren, leveren en ondersteunen”, zegt Frank Dupker, Vice President Sales EMEA bij Flowmon Networks. “Met ons gezamenlijke complementaire aanbod kunnen zij netwerkbeheerders en securityverantwoordelijken van klanten beter inzicht geven in de performance en beveiliging van hun totale IT-infrastructuur. Daardoor kunnen zij een toenemend aantal cyberaanvallen sneller en effectiever afweren.”

Pin It on Pinterest

Share This