think project! ziet salescijfers met 35 procent stijgen

30 mei 2017

think project!, leverancier van software voor cross-enterprise collaboration en information-management voor de bouw- en engineering-sector, zag in het boekjaar 2016 zijn salescijfers stijgen met 35 procent. De omzet van think project! ontwikkelde zich positief in alle doelsegmenten (publieke en particuliere vermogensbezitters, algemene aannemers, projectmanagers). Hoogtepunten in dit boekjaar waren de forse uitbreiding van internationale markten, investeringen van private equity-investeerder TA Associates, en de succesvolle uitrol van oplossingen voor BIM collaboration.

think project!Met een omzet van bijna 30 miljoen euro in 2016 blijft think project! Europees marktleider op het gebied van cross-enterprise collaboration en information-management. think project! versterkte zijn marktpositie door het verkrijgen van een meerderheidsbelang in de think project!-distributeur in Oostenrijk, de oprichting van de joint venture think project! Iberia in Spanje (samen met ProjectCenter), de overname van de Duitse concurrent Conetics en de vestiging van een nieuwe R&D-locatie in Polen.

Na een succesvolle marktuitrol van BIM collaboration-oplossingen hebben al meer dan zestig projecten collaboration-processen in kaart gebracht voor meer dan 7.500 modellen binnen think project!. “We zijn erg verheugd over de ontwikkelingen van het bedrijf in 2016”, zegt Thomas Bachmaier, CEO van think project!. “Met ons nieuwe partnership met TA Associates versnellen we onze internationale groei en versterken we onze positie als de partner voor digitale transformatie door ons verder te richten op de ontwikkelingen van BIM-oplossingen binnen think project!.”

Pin It on Pinterest

Share This