Red Hat opent Open Innovation Labs in Londen

22 mei 2017

Red Hat heeft het eerste Red Hat Open Innovation Labs in Europa geopend om klanten te helpen mensen, methodologie en technologie te integreren om innovatie te bevorderen en zakelijke uitdagingen sneller op te lossen. Klanten kunnen in een labomgeving met Red Hat-experts samenwerken. Het lab helpt klanten met innovatie- en softwareontwikkelinitiatieven door ze opensourcetechnologie en DevOps-methoden te laten gebruiken. Dit is mogelijk in een fysiek lab in Londen of in een pop-up lab bij de klant op locatie.

Digitalisering maakt nieuwe zakelijke innovatieplatforms mogelijk. Veel organisaties willen applicaties ontwikkelen en integreren, maar ze hebben niet de tools om dit te realiseren. Red Hat Open Innovation Labs biedt een prescriptiveomgeving waarin ze snel applicaties kunnen ontwikkelen met meer schaalbaarheid, agilty en een betere beveiliging. Klanten kunnen hierbij microservices gebruiken, ze in containers inzetten en ze door middel van DevOps-methodologieën leveren in fysieke, cloud en mobiele omgevingen.

In 2016 werd Red Hat Open Innovation Labs geïntroduceerd. Klanten kunnen hier gebruik maken van de begeleiding en technologie om snel zakelijke initiatieven te ontplooien, of ze nu werken aan creatieve nieuwe digitale applicatie, of aan moderniseringsinitiatieven zoals het verplaatsen van een monolitische applicatie naar een moderne microservices-architectuur. Een klant die al profiteert van de voordelen van de laboratoria in EMEA is easiER AG, een Zwitserse digitale startup in de gezondheidszorg. Dit bedrijf gebruikt Red Hat Open Innovation Labs om nieuwe, disruptieve applicaties te ontwikkelen, medische diensten toegankelijker te maken en de medische community in staat te stellen efficiënter en effectiever zorg te verlenen.

Mogelijkheden voor klanten, zijn:

  • Meer tijd besteden aan het ontwikkelen met een cloud-native push-button-infrastructuur die toekomstige ontwikkeling vanaf dag één mogelijk maakt.
  • Sneller releases mogelijk maken door gebruik te maken van een deployment pipeline.
  • Het volledige Red Hat-portfolio gebruiken voor het ontwerpen en testen op modulaire platforms.
  • Leren van Red Hat-experts en de opensourcecommunity.
  • De opgedane DevOps-kennis toepassen en werken aan een Red Hat-certificering.

Het Red Hat Open Innovation Labs-team bestaat uit experts van Red Hat Consulting, engineering, business units en Global Services. Het helpt klanten de opensourcebenadering voor ontwikkeling en agile workflows te begrijpen en ze te combineren met opensourcetools om een DevOps-strategie te bepalen. De nieuwe vestiging in Londen is ontworpen om een flexibele en open manier van werken te bespoedigen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This