Coloclue ontwikkelt geavanceerd netwerkplatform

17 mei 2017

Coloclue, een onafhankelijke vereniging van netwerkoperators zonder winstoogmerk, gaat de vMX Virtual Router van Juniper Networks inzetten voor de ontwikkeling van een geavanceerd netwerk. Coloclue wordt volledig gerund door vrijwilligers van leden, waaronder internetproviders en webhostingbedrijven uit alle delen van de wereld.

De vMX is een functierijke virtuele router van carrier-kwaliteit die Coloclue in staat stelt om hun volledige netwerkomgeving te vernieuwen. Coloclue zal de vMX inzetten op het NFX250 Network Services Platform en gebruikmaken van de automatiseringsfuncties van Junos OS voor de ontwikkeling van een Self-Driving Network, dat naar verwacht de testtijd zal verkorten, de kosten terugdringen en de tijd van het personeel vrijmaken voor activiteiten met meer toegevoegde waarde. Coloclue is ervan overtuigd dat de implementatie van vMX op de NFX250 is voor hen de meest kosteneffectieve oplossing om zijn netwerkomgeving te vernieuwen en daarmee de non-profit doelstellingen te ondersteunen.

  • De inzet van de vMX van Juniper Networks op het NFX250 Network Services Platform resulteert in een krachtig presterend, sterk geautomatiseerd en efficiënt netwerk dat de leden van Coloclue een krachtige productieomgeving biedt. Leden kunnen binnen dit productienetwerk nieuwe applicaties testen en eventuele problemen oplossen alvorens de applicaties volledig worden uitgerold.
  • De vMX biedt een uitgebreide reeks van geavanceerde routeringsfuncties en een open platform voor netwerkautomatisering. Technici kunnen hiermee een realistische netwerkomgeving creëren en ervaring opdoen met een breed scala aan automatiseringstools. Op deze manier zijn zij minder tijd kwijt aan het netwerkbeheer, zodat ze zich kunnen concentreren op activiteiten op het gebied van testen en probleemoplossing met meer toegevoegde waarde.
  • Infradata treedt op als partner van Juniper Networks voor de implementatie bij Coloclue. Deze gerenommeerde onafhankelijke netwerkintegrator legt zich toe op het ontwerp, de beveiliging, implementatie en het beheer van geavanceerde netwerken voor telecombedrijven, internet service providers en andere organisaties met bedrijfskritische netwerken.

Pin It on Pinterest

Share This