LogRhythm start met Technology Alliance Partner-programma

11 mei 2017

LogRhythm lanceert zijn nieuwe Technology Alliance Partner-programma (TAP). Het programma is bedoeld om interoperabiliteit te verbeteren – voor een complete securityoplossing voor klanten en verhoogde awareness rondom de waarde van robuuste technologie-integraties. Onder andere Cisco, Carbon Black, Palo Alto Networks, Gigamon en Check Point zijn al deelnemer aan het programma. Deze partners beschikken over een uitgebreide integratie met het Threat Lifecycle Management-platform (TLM) van LogRhythm.

De open en flexibele oplossing met meerdere integratiepunten verdeeld over de end-to-end threat lifecycle, stelt LogRhythm in staat samen te werken met partners om functionaliteit in zijn TLM-platform te integreren. Dit zorgt voor een snellere opsporing en neutralisatie van cyberbedreigingen én het biedt klanten de mogelijkheid hun security op gecentraliseerde wijze te beheren. LogRhythm stelt zijn klanten voorop en staat dan ook open voor hun input. Die input draagt bij aan toekomstige technologie-integraties die volgens LogRhythm zorgen voor een verdere groei van het TAP-programma.

“De afgelopen jaren is LogRhythm een waardevolle technologiepartner geweest en het bedrijf heeft veel bijgedragen aan de integratie met Carbon Black – dat geldt voor veel van onze producten”, zegt Tom Barsi, Senior Vice-President of Business Development van Carbon Black. “We zijn blij deel uit te maken van het TAP-programma. Het programma versterkt onze technologie-integratie, waardoor klanten de efficiëntie van hun securitybeheer kunnen optimaliseren en de mean-time-to-detect en de mean-time-to-respond voor wat betreft cyberbedreigingen en -aanvallen kunnen verlagen.”

Het LogRhythm TAP-programma voorziet de deelnemers van ondersteuning bij technische integratie, toegang tot marketingmateriaal en go-to-marketstrategieën voor sneller resultaat en succes. Meer opties voor samenwerking zijn afhankelijk van drie engagementniveaus: Access, Preferred of Elite.

“Ons TAP-programma stelt ons in staat ons te concentreren op geselecteerde partners en nauwere samenwerkingen te bewerkstelligen”, zegt Matt Winter, Vice-President of Marketing and Development van LogRhythm. “Met dit programma willen we op efficiëntere wijze meer klanten bereiken en ondersteunen, en ze uiteindelijk helpen beter om te gaan met de cyberdreigingen die ze elke dag ervaren.”

Het TLM-platform van LogRhythm biedt een collectie op elkaar afgestemde functies voor securitybeheer, die uitgebreid inzicht bieden in de volledige IT-omgeving. Op deze manier kunnen organisaties wereldwijd securityincidenten sneller opsporen, neutraliseren en zich er eerder van herstellen.

Het LogRhythm TLM-platform is een end-to-end platform dat geavanceerde big data-technologie en machine-learning combineert voor next-generation SIEM, logmanagement, endpoint-monitoring, Network Behavior Analytics (NBA), User Entity and Behavior Analytics (UEBA) en Security Automation and Orchestration (SAO). Deze TLM-benadering verbindt mensen en processen binnen de gehele organisatie voor securitybeheer. Het doel: het verlagen van de mean-time-to-detect (MTTD) en de mean-time-to-respond (MTTR) voor wat betreft cyberdreigingen zonder de arbeidskosten te verhogen.

Pin It on Pinterest

Share This