Infor integreert Infor M3 met GT Nexus Order Collaboration

11 mei 2017

Infor kondigt de beschikbaarheid aan van een standaard Infor ION-integratie tussen Infor M3 en GT Nexus Order Collaboration. De integratie ondersteunt mode- en distributiebedrijven bij de aankoop van discrete producten, doordat het zichtbaarheid biedt en voorkomt dat er meer dan één versie van een inkooporder bestaat.

Infor M3 is een enterprise resource planning-oplossing (ERP) die flexibiliteit levert op het gebied van operations, technologie en schaalgrootte. De multi-site-multi-country- en multi-company-oplossing stelt organisaties in staat zich aan te passen aan veranderende behoeften en biedt flexibiliteit in het beheren van gemengde en complexe omgevingen. Daarnaast is het mogelijk om op elk gewenst moment snel aanpassingen aan te brengen. GT Nexus is een supplychainnetwerkplatform dat door bedrijven wordt gebruikt om hun supply chains te orkestreren.

GT Nexus verbindt bedrijven met hun supplychainpartners, zoals leveranciers, fabrikanten, 3PL’s en carriers om te zorgen voor zichtbaarheid, samenwerking en de geautomatiseerde uitvoer van supplychainprocessen. GT Nexus Order Collaboration is ideaal voor bedrijven die wereldwijd opereren en op zoek zijn naar betere afstemming met hun leveranciers. Door de integratie van GT Nexus Order Collaboration met Infor M3 staan organisaties direct met leveranciers in contact en kunnen ze onderhandelen over inkooporders, en ze delen en bevestigen. Daarnaast kunnen gebruikers de status van de onderhandelingen met leveranciers volgen en de bevestigingen direct op het Infor M3-bestelscherm zien. Dankzij het elektronisch delen en bevestigen van inkooporders kunnen de time-to-market en het risico op fouten worden verminderd.

Andrew Dalziel, senior director industry & solution strategy bij Infor, licht toe: “Organisaties die nauw met hun leveranciers samenwerken, zoals modemerken en retailers, vertrouwen vaak op e-mail, telefoongesprekken en spreadsheets om inkooporders te delen en te bespreken. Dit kost tijd en moeite en maakt het erg moeilijk om veranderingen bij te houden. Daarnaast zorgen handmatige processen voor vertraging in het bevestigings- en onderhandelingsproces waardoor de informatie in het ERP-systeem niet synchroon loopt met die van de leverancier. Dankzij deze nieuwe integratie staan gebruikers continu met elkaar in verbinding en kunnen ze het delen van informatie beter stroomlijnen. Dit is cruciaal in een concurrerende bedrijfsomgeving. Onze organisatie streeft ernaar om zichtbaarheid en samenwerking in de waardeketen te ondersteunen.”

Pin It on Pinterest

Share This